Ja dopisuję do listy "albeertos". Kupowałem na gg od albeertosa piękny chiński kielich ,był tak zapakowany że walec by go nie uszkodził.
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Ja do białej listy pragnę dodać pana o wspaniałej ksywie "Mwa". Wymiany listowne są naprawde ekspresowe!!beermats_mezyk@op.plComment
-
Do tej litanii pochwał dołożę po laurce dla Krzycha 15(wymiany odbywaja sie osobiscie)-wyjątkowo miły Birofil, Samanty specjalistki od szybkiego wysyłania dobrze zapakowanych etykiet)i Wicbeera przesympatycznego birofila z Rzeszowa z ktorym dokonuję wymian za pomocą Poczty Polskiej- i tak trzymac!Comment
-
mwa napisał(a)
Dziś chciałbym dopisać kol. Samantę i kol. Andrzeja Zagajewskiego z Lublia, co ma 14 lat.bez brody...Comment
-
marcopolok napisał(a)
jako ten który z reguły nie bierze udziału w dyskusjach tego typu wiec mój głos jest chyba coś tam wart. Odnosnie kolegi Andrzeja mogę powiedzieć tylko tyle że polecam chłopaka wszystkim kolekcjonerom kapselków.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
mwa napisał(a)
Właśnie zajmuje się kapslami i załatwił mi 20 Hainekenów.bez brody...Comment
-
Polecam kolegę Andrzeja Zagajewskiego z Lublina nie tylko zbieraczom kapsli ,ale wszystkim birofilom którzy mają choć trochę kapsli i chcą je wymienić na coś innego.
Do listy chcę dołączyć też Krzycha15 wymiana osobista bardzo miły birofil polecam.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demonyComment
-
Mafar napisał(a)
Polecam kolegę Andrzeja Zagajewskiego z Lublina nie tylko zbieraczom kapsli ,ale wszystkim birofilom którzy mają choć trochę kapsli i chcą je wymienić na coś innego.
Do listy chcę dołączyć też Krzycha15 wymiana osobista bardzo miły birofil polecam.
Z Lublina a nie z Włocławka?bez brody...Comment
-
A to sory
holender mylą mi sie te młokosy
Ten z Włocławka to bodajże OUZO jesli się nie mylę
a na imię ma też Andrzej
I to jego gorąco polecambez brody...Comment
Comment