No to ja nie omieszkam się dołączyć do dołączanych i dołączam również moich kolegów po fachu z którymi krótko, aczkolwiek owocnie wymieniam się od niedawna i mam nadzieję ze długo to będzie trwało , aż ich najlepsze eksponaty znajdą się w mmojej szufladzie (oczywiście żartowałam) są to : MWA, Danoc.
No i oczywiście jak bym nie mogła wymienić w tym miejscu mojego najlepszejszego kolegi z którym wymiana zawsze sprawia mi ogromną przyjemność i dostarcza moc wrażeń: Cooper z Wa-wy
Mam nadzieję, że niedługo lista osób z którymi chętnie współpracuje bedzie dłuższa.
Pozdrowienia dla wszystkich miłych osób które poznałam na Browarze.
aha i w imieniu mojego męża pragnę podziękować za umieszczenie jego imienia na liście roboxowi, który również zasługuję na odrębno stronę w tej księdze.
robox napisał(a) Do listy mogę spokojnie dopisać solidnych kapslarzy: Cooper,(...)
Po takim tekście ( i to jeszcze na pierwszej pozycji!) nie pozostaje mi nic innego jak wręcz automatycznie wystawić Roboxowi moje najlepsze referencje kolekcjonerskie !
Zubero napisał(a) No i oczywiście jak bym nie mogła wymienić w tym miejscu mojego najlepszejszego kolegi z którym wymiana zawsze sprawia mi ogromną przyjemność i dostarcza moc wrażeń: Cooper z Wa-wy
Łał !!Czuję się wręcz zabity pozytywnością tego tekstu !!!Wymianka (i nie tylko wymianka) z kol. Zubero jest dla mnie wielkim przeżyciem birrofilistyczno-metafizycznym
Właściwie to wystawiam tu najlepsze rekomendacje WSZYSTKIM Kolekcjonerom z naszego forum z którymi się wymieniałem lub wymieniam.Nie podaję ich ksywek gdyż nie ma szans ażebym wszystkie sobie przypomniał w tej chwili.Wasze zdrówko
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
zubero napisał(a) aha i w imieniu mojego męża pragnę podziękować za umieszczenie jego imienia na liście roboxowi, który również zasługuję na odrębno stronę w tej księdze.
Wzmacniacza nie sposób pominąć na tej liście aż dziw że nikt tego wcześniej nie uczynił od roboxa.
Moje skromne zasoby z każdą wymianą dostają zawsze potężnego WZMOCNIENIA
zwłaszcza ostatnio i to właśnie dzięki małżonce
Jeszcze raz muszę podać tu kol. bromi1974.
Już dwie przesyłki otrzymałem od nie go, a on biedak nic nie dostał, choć było wysłane poleconym. Mam nadzieję, że w jego przypadku cierpliwość popłaci. Tylko ile idzie czekać
Kolega Mafar z Knurowa był dostępny o niesamowicie nienormalnej godzinie - 8 rano! Efekt wizyty? Dwa kufelki z karczm piwnych KWK Knurów i obietnica kolejnych, z tegorocznej Barborki!
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.
Trochę tu ostatnio ciszej. Nie zmienia to faktu, że rok się kończy więc czas szykować ankietę podstawek.
Mimo okrągłego jubileuszu nie planuję żadnych ogromnych zmian. Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni mogą już teraz, zabierać się do liczenia i porządkowania...
Comment