Ze swej strony polecam jeszcze kol. Krzych15.
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************ -
No to ja nie omieszkam się dołączyć do dołączanych i dołączam również moich kolegów po fachu z którymi krótko, aczkolwiek owocnie wymieniam się od niedawna i mam nadzieję ze długo to będzie trwało , aż ich najlepsze eksponaty znajdą się w mmojej szufladzie (oczywiście żartowałam) są to : MWA, Danoc.
No i oczywiście jak bym nie mogła wymienić w tym miejscu mojego najlepszejszego kolegi z którym wymiana zawsze sprawia mi ogromną przyjemność i dostarcza moc wrażeń: Cooper z Wa-wy
Mam nadzieję, że niedługo lista osób z którymi chętnie współpracuje bedzie dłuższa.
Pozdrowienia dla wszystkich miłych osób które poznałam na Browarze.Comment
-
Następni do listy: mwa i Petrus.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
robox napisał(a)
Do listy mogę spokojnie dopisać solidnych kapslarzy: Cooper,(...)
Zubero napisał(a)
No i oczywiście jak bym nie mogła wymienić w tym miejscu mojego najlepszejszego kolegi z którym wymiana zawsze sprawia mi ogromną przyjemność i dostarcza moc wrażeń: Cooper z Wa-wy
Właściwie to wystawiam tu najlepsze rekomendacje WSZYSTKIM Kolekcjonerom z naszego forum z którymi się wymieniałem lub wymieniam.Nie podaję ich ksywek gdyż nie ma szans ażebym wszystkie sobie przypomniał w tej chwili.Wasze zdrówkoPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
zubero napisał(a)
aha i w imieniu mojego męża pragnę podziękować za umieszczenie jego imienia na liście roboxowi, który również zasługuję na odrębno stronę w tej księdze.
Moje skromne zasoby z każdą wymianą dostają zawsze potężnego WZMOCNIENIA
zwłaszcza ostatnio i to właśnie dzięki małżonceTylko z butli!Comment
-
Jeszcze raz muszę podać tu kol. bromi1974.
Już dwie przesyłki otrzymałem od nie go, a on biedak nic nie dostał, choć było wysłane poleconym. Mam nadzieję, że w jego przypadku cierpliwość popłaci. Tylko ile idzie czekaćPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Kolega Mafar z Knurowa był dostępny o niesamowicie nienormalnej godzinie - 8 rano! Efekt wizyty? Dwa kufelki z karczm piwnych KWK Knurów i obietnica kolejnych, z tegorocznej Barborki!*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
*****************************Comment
-
Następna osoba na mojej liście - grzeber.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
-
Dzisiaj chcialbym polecić prawdziwego speca od marketingu a mianowicie wymienianą już wcześniej koleżankę Małgośkę czyli ZUBERO.
Comment
-
Moja lista się powiększa o:
- dzidek1960,
- dryx.************************************************** ************
www.beercoasters.glt.pl
Comment