No i ja też muszę dodać Krzysia po ostatniej wymianie.
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
Pijak napisał(a)
Z prawdziwą przyjemnościa wspominam wymianę dokonaną z AhumbąWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Podziękowanie
Z przyjemnością składam serdeczne podziękowanie Ahumbie za podstawki z browarów polskich. Dzięki Niemu "dobijam" 50-tki. Teraz poleci z górki... (wolne żarty, schody dopiero się zaczynają i to po byku). Jeszcze raz pięknie Ci dziękuję i pozdrawiam.
Comment
-
Dzisiaj chciałbym dobisać do tej listy kolegę Andreasa o nicku Andi za obfitą przesyłkę.
Jego zdrówkoComment
-
Maremali napisał(a)
Dzisiaj chciałbym dobisać do tej listy kolegę Andreasa o nicku Andi za obfitą przesyłkę.
Jego zdrówko
Mysle ze to nasza nie ostatnia wymianaComment
-
Ja chciałbym dopisać do listy kolegę master_luki za udaną wymianę. Robię to z małym opóźnieniem, jakoś tak mi z tym zeszło. Kolega, o którym wspominam cierpliwie czekał na obiecane otwieracze (których tak łatwo nie było zdobyć), a swoją przesyłkę wysłał od razu na drugi dzień po umowie Dzięki za zaufanie i cierpliwość. zdrówkowww.decio.friko.plComment
-
Na bialej liscie z przyjemnoscia zamieszczam Mafara, ktory wsparl mnie pieknymi etykietami. Ta droga skladam Mu rowniez serdeczne podziekowanie.Comment
-
Ponownie mam powód by tym razem umieścić na białej liście Adama1975 - wzbogacił mój zbiór o piękne etykiety. Adamie, serdecznie Ci dziękuję!
Comment
-
Dawno się tu nie odzywałem, ale zostałem wywołany do tablicy przez adam1975. Mam nadzieję że nikogo nie opuszczę. Od ostatniego mojego wpisu godnymi polecenia są:
mwa
danoc
zubero
adam1975
Jak widać są to sami sprawdzeni i wielokrotnie wymieniani forumowicze.
Muszę z żalem stwierdzić, że nie wszyscy odpowiadają na PW, ale tych nie będę wymieniał, bo może odzywają się tylko do znajomych do których mnie nie zaliczają
Jeżeli kogoś opuściłem to przepraszam, jak mi się przypomni to dopiszę."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment