Z przyjemnością dodaję do listy kolegę Dryxa
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
-
Grzegorz_J_bie napisał(a)
A ja chciałbym dodać szanownego Forumowicza Baklazanka!!
Kangurek też jest niezawodny ale o tym już pewnie wszyscy wiedzą.Comment
-
kolekcjonerstwo
BROK nie tylko nie wysyła kolekcjonerom etykiet,ale również zatrzymuje
ofrankowane koperty zwrotne!Czyżby dorabiali?Comment
-
powyższego działania NIE zaliczyłbym raczej do uczciwychPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Polecam kolegę iommi. Bardzo szybka przesyłka.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
************************************************** ************Comment
-
również dziekuję Mafarowi za wspaniała wymianę, podziękowania dla Darka99, Andiego, Paveuka, Coopera, Maya, Beniego, Pogoniarza oraz niewymienionych znajomych, kolekcjonerów, przyjaciół z którymi kiedykowliek się wymieniałem, i bedę wymieniać.
Wiecie co? ten temat jest zupełnie niepotrzebny bo z zasady wszyscy są uczciwi i to potwierdzanie jest niepotrzebne. Jeśli już to dział z listą osób, z którymi wymiana nie szła już tak dobrzeGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
myślę że ten temat powstał jako reakcja na taką właśnie negatywną listę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Dzisiaj chciałbym wszystkim polecić kolegę Dzidka1960 oraz jego syna za szybką i owocną wymianę.
Jak to w reklamach szamponów : dwa w jednym, lub jak kto woli tak jak mówi stare przysłowie: udało nam się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu.Comment
-
Również ja dziękuję Maremali i jego żonie za szybką wymianę, króra przeszła wszelkie moje oczekiwania."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
-
Michałowi Grossmannowi serdecznie dziękuję za przysłane etykiety.
Pozdrawiam
Comment
Comment