adam16 napisał(a) Ze swej strony na listę dopisuję e-prezesa.
Ja też
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Na listę dopisać należy z pewnością Wortasa. Młody stażem forumowicz ale naprawdę godny polecenia. Tylko w tym roku przeprowadziłem z nim chyba ze trzy wymaiany wafli.
Chciałbym w tym temacie wspomnieć o Kolegach: Brew i Paveuek.
Parę dni temu wysłałem każdemu z nich mailem zdjęcia pewnej ilości kapsli zagranicznych. Kapsle „zgromadziły się” u Lzkamila i mnie, a teraz zebraliśmy je z postanowieniem podarowania znajomym kolekcjonerom. Tak więc zdjęcia kapsli dotarły do Brewa i Paveuka, a każdy z nich mógł bez śladu wyrzutu czy zdumienia z mojej (i Lzkamila) strony zakrzyknąć gromko „BIORĘ HURTEM”... Miałbym nawet wtedy mniejszy kłopot z tym co zostanie
Ale każdy z nich skorzystał z nieśmiałej sugestii i zaznaczył tylko te kapsle, które go interesowały jako uzupełnienie zbioru. Wyrazy mojego szczerego uznania – miło mieć do czynienia z TAKIMI Kolekcjonerami...
W dzisiejszym zabieganym społeczeństwie większość z nas może powiedzieć o sobie, że mamy pamięć dobrą ale krótką. O Ronim można powiedzieć, że ma pamięć i dobrą, i długą. Dzięki za pamięć i udaną wymiankę
SZOPYN - bardzo uczciwy i rzetelny kolekcjoner. Poza tym DECIO i BOGDAN21 - również godni zaufania. JAN KASZKUR - nie wiem, czy korzysta z Browaru, ale na allegro jest dośc aktywny. Polecam wymiany z Jankiem!!!
Comment