Zrewanżuję się Doodeckowi i wymieniam go w tym temacie.Dodam też kolegę Kibiego.Chętnie umieściłbym kogoś jeszcze,ale jakoś trudno znaleźć mi chętnych do korespondencyjnej wymiany.
Biała lista uczciwych kolekcjonerów ?
Collapse
X
-
To ja tez poczułem się wywołany do odpowiedzi i niniejszym potwierdzam że w samych superlatywach moge wypowiedzieć się o wymianach z Igim i Doodeckiem a także z Odoakrem (choć jego nieraz muszę długo namawiać ). Miałem też raz przyjemność wymienić się z pomieszczonym wyżej Jankiem Kaszkurem i podpisuję się pod opinią Tomxa. Może przyczyną jest krótki staż na Browar.biz ale nie zetknąłem się z nierzetelnymi kolekcjonerami ( z czego bardzo się cieszę ). Pozdrawiam wszystkich zamieszczonych na mojej i innych listach .Comment
-
Z ogromną i niekłamaną satysfakcją wpisuję TomX'a - za wspaniały zestaw niepiwnych aczkolwiek niewątpliwie szkockich wafli (jeden, korkowy ma grubość prawdziwego wafelka )Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
-
Chciałbym podziękować za przesyłki otrzymane w ostatnim czasie od Panów: abernacka, Xtom71, TomX oraz DAREK7. Wasze zdrowieComment
-
Przez ponad pół roku jechałem na modemie i tylko czytałem Browar, a od blisko miesiąca mam znowu stałe łącze dzięki czemu mogę być bardziej aktywny. Efektem tego jest już kilka udanych wymian, a kilka następnych w fazie ofert.
Chcę tu podziękować następującym forumowiczom: Abernacka, Ewamali, Marekk, Pieczarek, Ronin, Xtom71 i wszystkim tym, z którymi zrealizowałem kolejne już wymiany, a wymieniałem ich już wcześniej.
Wasze zdrowie"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyComment
Comment