V Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2002

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

V Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2002

Witam Wszystkich !
    W tym roku prowadzę Ankietę Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2002 . Co prawda info w tej kwestii umieściłem już w innym dziale , ale myślę iż tutej będzie ono lepiej dostępne.Ankieta ukaże się już po raz piąty. W tym roku zastąpię kol.Gośkę Żuber z Gdańska która prowadziła ją do tej pory.UDZIAŁ W ANKIECIE JEST CAŁKOWICIE BEZPŁATNY !( no chyba że weźmie w niej udział tysiące kolekcjonerów...)to będę musiał policzyć za znaczki ( w przypadku wysyłania listem).
    Osobom zainteresowanym mogę podesłać formularze pod adresem :
    cooperbeer@wp.pl

Pozdrawiam
    Cooper
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • beny
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2001.03
    • 984

V edycja internetowej listy największych kolekcji podstawkowych

Zapraszam również do wzięcia udziału w V edycji bezpłatnej internetowej ankiecie Renaty Górskiej, w której bierze udział czołówka światowa kolekcjonerów podstawek.

Jeżeli zbierasz podstawki zagraniczne i chciałbyś zaistnieć wraz se swoją kolekcją wśród innych kolekcjonerów pozycja obowiązkowa !

Dla chętnych można przejrzeć poprzednie edycje ankiety:
    1998

1999

2000

2001

Formularz zgłoszeniowy do pobrania ze strony:
    Z piwnym pozdrowieniem
    Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23925

jedna i druga ankieta to jedno i to samo?
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• beny
        • 2001.03
        • 984

Nie od 5 lat w Polsce są prowadzone 2 ankiety wśród kolekcjonerów podstawek.

Pierwsza z nich grupuje wyłącznie kolekcjonerów z Polski podsumowuje wyniki w poszczególnych browarach polskich i panstwach zagranicznych a wyniki są wyłącznie w formie papierowej

Druga z nich grupuje kolekcjonerów z całego świata i podsumowuje wyniki w poszczególnych państwach a wyniki są zarówno w formie papierowej jak i internetowej strony dostępnej pod adresem:
        Z piwnym pozdrowieniem
        Radosław Kwiecień

Comment

• Cooper
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6056

OK - to mi trochę wyjaśniło bo się deko zdziwiłem dostając od Reni formularz jej ankiety. Muszę jednak przyznać że wcześniej się z tą ankietą nie spotkałem - być może dlatego że nie zbieram zagranicy...
          Myślę że nie ma tu żadnej niezdrowej konkurencji gdyż prowadzenie ankiety to raczej działalność usługowa dla ludu, bez materialnych profitów. Ja do swojej ankiety będę jeszcze musiał wyłożyć fundusze na znaczki (w przypadku wysyłania tradycyjnego). Ankieta którą poprowadzę też właściwie jest już papierowo-wirtualna gdyż ostatnią edycję 2001 dostałem mailem i w takiej formie ją trzymam ( szkoda papieru-szkoda lasów). Oczywiście odpiszę na ankietę Beny'ego ale mam nadzieję iż duet Renia&Beny pojawi się również na mojej ankiecie za co z góry dziękuję.
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• beny
            • 2001.03
            • 984

Ja sie nie pojawię bo podstawek nie zbieram ale Renata napewno się pojawi z obowiązku :-)
            Z piwnym pozdrowieniem
            Radosław Kwiecień

Comment

• Cooper
              🍼🍼
              • 2002.11
              • 6056

Uprzejmie uprasza się o nadsyłanie wypełnionych formularzy ( papierowych lub wirtualnych). Po 20-tym stycznia nie będę przyjmował , bo trzeba się będzie wziąść za ich opracowywanie.

Comment

• beny
                • 2001.03
                • 984

Witam

Jak donosi Renata jest już do pobrania wersja beta ankiety kolekcjonerów podstawek (wersja finalna w przyszłym tygodniu).

Zainteresowanych odsyłam pod link
                Z piwnym pozdrowieniem
                Radosław Kwiecień

Comment

• Cooper
                  🍼🍼
                  • 2002.11
                  • 6056

Witam
                  Właśnie przed chwilą z drżącym sercem wysłałem pierwsze wyniki Ankiety Podstawek 2002. Ukaże się ona również w internecie , a 100sowny link powinien się tu pokazać w odpowiednim czasie. Ankietę "papierową" zacznę rozsyłac już niebawem. Czekam z przerażeniem na uwagi - zarówno na plus jak i na minus
                  Miłej lektury !

Comment

• beny
                    • 2001.03
                    • 984

Cooper napisał(a)
                    Witam
                    Właśnie przed chwilą z drżącym sercem wysłałem pierwsze wyniki Ankiety Podstawek 2002.
                    Miłej lektury !
                    Nic nie doszło :-(

A przy okazji ankieta Renaty Górskiej jest juz dostępna pod adresemhttp://www.beercoasters.silesianet.pl/top2002.html
                    Z piwnym pozdrowieniem
                    Radosław Kwiecień

Comment

• Cooper
                      🍼🍼
                      • 2002.11
                      • 6056

beny napisał(a)

Wysłałem mailem 17 ankiet do wszystkich osob które wzieły w nich udział i podały swoje maile oraz 2 ankiety do osob które w ankiecie nie uczestniczyły. Otrzymałem info (w Outlock Express) że nie doszedł tylko 1 mail (zapełniona skrzynka). Ponieważ mój w/w program wycina mi różne numery nigdy nie mam pewności co doszlo a co nie (nie mam w nim opcji potwierdzenia otrzymania). PROSZĘ WIĘC OSOBY KTÓRE WZIEŁY UDZIAŁ W ANKIECIE I PODAŁY MI SWÓJ MAIL , A JESZCZE NIE OTRZYMAŁY ANKIETY O KONTAKT : cooperbeer@wp.pl
                      Ankietę "papierową" zacznę rozsyłać prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.

Comment

• darek99
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2002.04
                        • 2147

[QUOTE]beny napisał(a)
                        [B]

A przy okazji ankieta Renaty Górskiej jest juz dostępna pod adresem

Cooper nie pękaj, beny napewno ankietę otrzymał, tylko nie wiedział biedny jak ponownie zareklamować ankietę Renaty Górskiej.

A przy okazji.......
                        Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
                        Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
                        skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
                        Epikur z Samos.

Comment

• beny
                          • 2001.03
                          • 984

Jak nie masz nic do powiedzenie to mów niewyraźnie
                          Z piwnym pozdrowieniem
                          Radosław Kwiecień

Comment

• Cooper
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6056

V Ankieta Kolekcjonerów Podstawek Piwnych 2002 jest już w wersji internetowej , a link do niej znajdziesz na stronce

Zarówno stronę jak i tą wersję ankiety opracował Robert Papis. Wielkie dzięki dla Niego
                            Koniecznie musisz to zobaczyć !!! Totalny e-wypas !
                            Możliwa opcja pobrania wyników ankiety bezpośrednio z internetu.

Comment

Przetwarzanie...
                            X