W Piwiarni Żywieckiej są do nabycia - 1 zł/sztuka - pocztówki reklamowe, sztuk 6
Pocztówki
Collapse
X
-
FHU Ćwikowski
Pocztówki piwne w liczbie 12, ma w swojej ofercie również FHU Ćwikowski (adres wielkorotnie się pojawiał na forum).
Są to pocztówki reklamowe z Giełd w Żywcu, Tychach i Katowicach.
Cena 1 zł/sztukaNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Nie mam ani jednej piwnej widokówki.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art, sięgnąłeś do mojego postu z grudnia 2001 i wydziwiasz. Nie każdy jest takim zapiekłym antykolekcjonerem jak Ty (co samo w sobie wcale nie jest takie głupie, ale do tego trzeba dojrzeć). Stan na dzisiaj jest taki: okresowo miewam piwne pocztówki ale rozdaję je potrzebującym. Miewam jednak tylko współczesną masówkę. Gdyby do mnie trafiło coś starego i pięknego to pewnie dałbym Krzysiowi.
Comment
-
-
jakie tam wydziwiam, chciałem dowiedzieć się jaki jest obecny stan rzeczy a ja wcale nie jestem antykolekcjonerem: zbieram szyldy i stare butelki. mam po jednej sztuce w każdej kategorii, o!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
mam po jednej sztuce w każdej kategorii, o!
Jak już napisałem na początku - zazdroszczę Ci Art.
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Jak ja Ci zazdroszczę. W moim pierwszym poście na forum Browaru napisałem, że mam trochę porcelanek ale jest to zbiór zamknięty, którego nie będę powiększał.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
W dzisiejszym "SUPEREKSPRESSIE" załączyli 4 pocztówki "europejskie" z przymróżeniem oka. Wśród nich również dot. Irlandii (niestety mogę ją tylko opisać): bateria pełnych naczyń Guinnessa i podpis: POPIŁEM KOLEJNY REKORD GUINNESSA.Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
Comment