Ankieta kapslarzy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • robox
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 8188

To o tym koledze (mieszka dwie ulice dalej czy coś takiego) pisałeś w innym poście?
    A ja myślałem, że odkryłeś jakiegoś nowego, zupełnie nieznanego kolekcjonera kapsli.

Comment

• Kudłaty
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 1972

Ten jest znany ale nie wiedziałem, że mieszka koło mnie . Namawiam go na Forum, ale nie ma stalki tylko kozysta z kafejek.

Comment

• Beermatt
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 192

wytęskniona, wyczekana )

Ankieta kapslarzy - wreszcie jest.Nasz forumowy kolega wzmacniacz wysyłał dziś mailem wyniki.
        Powinny trafić do skrzynek tych, którzy wzięli w niej udział.
        Mam nadzieję, że wszystkie osoby,którym przesłałam mailowo ankietę też się na niej odnalazły.

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Wszystko się zgadza. Dzisiaj rano otwieram skrzynkę i jest ankieta od wzmacniacza. Hurra!!!

Comment

• wzmacniacz
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2002.06
            • 143

No ja też się cieszę (czyt. cieszy się żona Krzyśka) bo jeszcze nigdy nie musiałam zrobić półowy ankiety w jeden dzień a i tak wkradły się kruczki, np. beermaat mieszka w Józefowie co jest nieprawdą oczywiście także przepraszam zostało to już naprawione, no i adres email do kolegi roboxa też został poprawiony także poprawione ankiety dotrą niedługo (może jeszcze dziś, jak mnie dziecko znowu nie uśpi wcześniej niż ja je uśpię, bo to się ostatnio zdaża że ja już smacznie spię a Kaśka jeszcze nawija "gu gu, da da, ba ba". Teraz krzysiek się nią zajmuję więc mogę troche sobie popisac na kompie bo nawet do komputera nie da mi dojść. Jeżeli wypisuję głupoty to wybaczcie tak to jest jak sie ma małe dziecko. Krzychu kazał mi przypilnować żeby wszyscy wiedzieli że to piszę ja - żona krzyska - Małgosia.
            Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie. Pozdrowionka dla Moniczki.
            No dobra spadam do garów

Comment

• Beermatt
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.10
              • 192

To fakt , w Józefowie nie mieszkam.
              Ale nic się nie stało, ot pomyłka.

Rodzino Żuberków, pozdrawiam z Rybnika, powoli szykuję dla Was paczuszkę z kapslami. No i czekam na te obiecane przez Krzyśka.

Comment

• Riko
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2001.08
                • 30

kilka pytan

chetnie wypelnie taka ankiete,jest to dobry pomysl.mam propozycje-zeby kapslowicze informowali sie o nowosciach na tym rynku(nowe kapsle)
                Kapsle,modele aut (browary) http://mitglied.Lycos.de/richardborn/home.html

Comment

• robox
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.11
                  • 8188

Odp: kilka pytan

Riko napisał(a)
                  ...mam propozycje-zeby kapslowicze informowali sie o nowosciach na tym rynku(nowe kapsle)
                  Już taki temat został założony: Kapsle Polskie Nowości!!!
                  Trochę ostatnio podupadł a dużo nowości trafia do działu Kolekcjonerstwo, ze zdjęciami kapsli.

Comment

• Riko
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2001.08
                    • 30

dziekuje

Bywam zadko w browarz dla tego nie wszystkie tematy sa mi znane .dziekuje za informacje i prosze o taka ankiete na przyszly rok.Wypolnie i bardzo jestem zaineresowany wynikami

Comment

• Riko
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2001.08
                      • 30

Podziekowania

Dostalem nakiete kapslarzy bardzo dziekuje koledze o "tajemniczym"imieniu r1778 ktury udostepnil mi liste.Ucieszylem sie ze na tej liscie jest kilku zbieraczy z Gdanska ja w tym roku bede w Gdansku (listopad) to moze do tego czasu uda nam sie porozumiec i osobiscie powymieniac. Dziekuje

Comment

• Riko
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2001.08
                        • 30

Jak mam uruchomic pod moimi postami nazwe mojej strony kila razy prubowale ale mi nie wychodzi??

Comment

• Riko
                          Kapral Kuflowy Chlupacz
                          • 2001.08
                          • 30

Prosze o kontakt ludzi z Gdanska

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 23933

Riko napisał(a)
                            Jak mam uruchomic pod moimi postami nazwe mojej strony kila razy prubowale ale mi nie wychodzi??
                            w sprawach technicznych proszę o kontakt, lub założenie odpowiedniego tematu w tym miejscu: http://www.browar.biz/forum/forumdis...hp?forumid=135
                            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                            X