Warka Jasne, sygnatura "RRK" na IX.
Kapsle polskie - nowości! Temat zbiorczy
Collapse
X
-
Mam spisana liste nowosci 2005 - jak ktos jest zainteresowany, a nie dostaje, prosze o kontakt e-mailem!! marek@bocian.org.plComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxZgadza się, chyba, że wzór lekko zmienili?
RAFIFAFI do raportu !
Rzeczywiście żem narozrabiał !
Tak to jest jak się robi na nocki a rano żłopie!
Oczywiście kapsel ten sam - nie byłem pewien i nie sprawdziłem - myślałem że była duża korona - ta jakoś tak dziwnie była mała
Mea Culpa!Tylko z butli!Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RAFIFAFIKolejna zmiana w sygnaturach - Jabłonowo - Belfast - CP na IX
Brawo dla Jabłonowa, bo już myślałem, że mają nieskończone zapasy kapsli z tą pierwszą sygnaturą.Comment
-
Mamy w pracy w butelkach 0.33 l wodę gazowaną i otwierając butelkę zauważyłem ,że od wewnętrznej strony kapsla,ubranego w koszulkę jest logo browaru Kiper.Odsprzedali blachę wytwórni wód mineralnych czy cuś
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzMamy w pracy w butelkach 0.33 l wodę gazowaną i otwierając butelkę zauważyłem ,że od wewnętrznej strony kapsla,ubranego w koszulkę jest logo browaru Kiper.Odsprzedali blachę wytwórni wód mineralnych czy cuś
PS. Podobno ostatnio dużo kapsli z browarów Estonii, Finlandii, krąży na naszych mineralkach.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika roboxDosyć częsty proceder na linii piwo- mineralka, za dużo blachy browar zamówił, poźniej z różnych przyczyn nie odebrał, no i powędrowała za pół darmo do jakiejś wytwórni wód gazowanych.
PS. Podobno ostatnio dużo kapsli z browarów Estonii, Finlandii, krąży na naszych mineralkach.Comment
-
Ciężko to nazwać nowością ale dzisiaj w przydomowym spożywczaku zauważyłem Beczkowe (Mocne i Wyborne) z Ciechanowa z kaplami noname - czyż by browar Ciechanów odchodził od kolorowych kapsli ?Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
Comment