Coś za bardzo się nagrzałem na to grzanie do sklepu bo u mnie jeszcze browar ze starego rzutu. A po czym sądzisz że to wszystkie ? Tak wiele już ich przemłóciłeś przez weekendzik ? Rozumiem że jest ich 6 ? Możliwe, ale dopoki nie dorwę tego w sklepie to nie wiem. Czy są one tylko na Pełnym czy na innych też ?
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Znalazlem juz ze 30 pod sklepem. Na razie tylko na czerwonym, ale jest nadzieja, ze chociaz beda na zielonym...
A Ty nie masz jakiegos kontaktu w Browarzy, zeby sie dowiedziec?
Pozdrawiam
mk
Potwierdzam - nadruków jest tylko 6 , ale zapomniałem zapytać czy tylko na Pełnym czy na innych też. Sami musimy to sprawdzić
pe-es: Nie musisz Kowalsik pozdrawiać w każdym poście - co za dużo zdrowia to niezdrowo !
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Ale możliwość napisania jakiż to nadruk (tzn jaka jest jego treść) to chyba masz !???????
No chyba że jest to nadruk treści ""
Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2003-06-08, 23:53.
Cooper napisał(a) Ten zloty kapsel na Edelmeistera , z jakiego jest browaru ? Rakszawa czy Bydgoszcz ?(Choć pewnie na kontrze było ogólne info:Brau Union i adres siedziby w W-wie)
Ja zaliczam go do Rakszawy, bo kiedyś identyczny znaczek był na etykietach Van Pura, tyle że bez symbolu Brau Union.
Comment