Coś za bardzo się nagrzałem na to grzanie do sklepu bo u mnie jeszcze browar ze starego rzutu. A po czym sądzisz że to wszystkie ? Tak wiele już ich przemłóciłeś przez weekendzik ? Rozumiem że jest ich 6 ? Możliwe, ale dopoki nie dorwę tego w sklepie to nie wiem. Czy są one tylko na Pełnym czy na innych też ?
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Znalazlem juz ze 30 pod sklepem. Na razie tylko na czerwonym, ale jest nadzieja, ze chociaz beda na zielonym...
A Ty nie masz jakiegos kontaktu w Browarzy, zeby sie dowiedziec?
Pozdrawiam
mk
Potwierdzam - nadruków jest tylko 6 , ale zapomniałem zapytać czy tylko na Pełnym czy na innych też. Sami musimy to sprawdzić
pe-es: Nie musisz Kowalsik pozdrawiać w każdym poście - co za dużo zdrowia to niezdrowo !
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Cooper napisał(a) Ten zloty kapsel na Edelmeistera , z jakiego jest browaru ? Rakszawa czy Bydgoszcz ?(Choć pewnie na kontrze było ogólne info:Brau Union i adres siedziby w W-wie)
Ja zaliczam go do Rakszawy, bo kiedyś identyczny znaczek był na etykietach Van Pura, tyle że bez symbolu Brau Union.
Comment