Książ Czarny Specjał, sygnatura biała "cp" na IX.
Kapsle polskie - nowości! Temat zbiorczy
Collapse
X
-
W Lidlu pojawiło się piwo Carslberg o poj. 660 ml z kapslem zwykłym ( otwierany otwieraczem) w nowej butelce z dap na 5 bez dodatkowych nr. Czy to jest piwo z Polski tego nie wiem napisano wyprodukowano w UE i adres warszawski. Zgłaszam jako nowość ale proszę o komentarze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fandrzej Wyświetlenie odpowiedziW Lidlu pojawiło się piwo Carslberg o poj. 660 ml z kapslem zwykłym ( otwierany otwieraczem) w nowej butelce z dap na 5 bez dodatkowych nr. Czy to jest piwo z Polski tego nie wiem napisano wyprodukowano w UE i adres warszawski. Zgłaszam jako nowość ale proszę o komentarze.Last edited by yoreck; 2010-01-03, 19:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy to nowość, ale Kormoran ostatnią partię Warmiaka i Świeżego (bodajże do dwudziestego któregoś października) zakapslował serią: samoloty, miasta, kolory karciane i różne inne różności.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziZ tych innych różności mam na kapslu Świeżego zdjęcie muchy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika banasrobert Wyświetlenie odpowiedziUważaj !!! żeby przy otwieraniu nie wpadła do środka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika krzychal1 Wyświetlenie odpowiedziZ tych innych różności mam na kapslu Świeżego zdjęcie muchy."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment