Diamentem - po prostu wyciąć malunek...
Odmaczanie / odklejanie etykiet z butelek
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
widzę że sprawa czerwonego Eryka wraca jak bumerang...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Eryka najlepiej bezyną ekstrakcyjną
Klej się rozpuści i nie bedzie kłopotu co potem z nim zrobić.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
ergie napisał(a)
Eryka najlepiej bezyną ekstrakcyjną
Klej się rozpuści i nie bedzie kłopotu co potem z nim zrobić.
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
A jak potraktować przezroczystą etykietę z Red Erika??Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
witam, jako junior member mam mocno amatorskie pytanie:co robic i czy odklejac krawaty z butelek z tak zwanym "Złotkiem" ,które sa na butelkach zwłaszcz czeskich piw(pilsner Urqell), chociarz ostatnio i na fraterze,tez sie je zachowuje? czy tez moze olewa i pozostawia na łysej juz butelce- bede wdzieczny za odpowiedz na to jakze nurtujae mnie pytanie _ z gory dzieki(dopiero zaczynam)
Comment
-
-
Ja odlepiam (albowiem potrzebuję czystych butelek, aby nalać w nie piwo). A jak już odlepiam, to i zbieram.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Zawsze odlepiałem - załatwiły mnie SUWAŁKI
Nówki cieszą mnie tak, jak niestemplowane znaczki (gdy miałem 12 lat i abonament na stemplowane - bo był tańszy), ale stanowią tylko 10% zbioru - bo nie lubię żebrać w browarach i miałem zaprzyjaźniony skup butelek.
Przed tygodniem syn przywiózł mi butekę Hańczy z Browaru Północnego i mimo 40 lat doświadczeń w odklejaniu etykieta, kontra i krawatka rozlazły się na miazgę !!! Co to za papier?
A może firma broni się przed podróbkami (raczej nie lubi kolekcjonerów). Jestem zrozpaczony.
Jak Wasze etykiety z Suwałk ?
Pozostaje zakup na giełdzie ?
Comment
-
-
Odp: Zawsze odlepiałem - załatwiły mnie SUWAŁKI
Tumry napisał(a)
Nówki cieszą mnie tak, jak niestemplowane znaczki (gdy miałem 12 lat i abonament na stemplowane - bo był tańszy), ale stanowią tylko 10% zbioru - bo nie lubię żebrać w browarach i miałem zaprzyjaźniony skup butelek.
Przed tygodniem syn przywiózł mi butekę Hańczy z Browaru Północnego i mimo 40 lat doświadczeń w odklejaniu etykieta, kontra i krawatka rozlazły się na miazgę !!! Co to za papier?
A może firma broni się przed podróbkami (raczej nie lubi kolekcjonerów). Jestem zrozpaczony.
Jak Wasze etykiety z Suwałk ?
Pozostaje zakup na giełdzie ?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Odp: Odp: Odp: Zawsze odlepiałem - załatwiły mnie SUWAŁKI
nikita_banita napisał(a)
A mnie udało się odkleić etykietę w standartowy sposób z ciepłą wodą.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment