Edycja 2003 właśnie schodzi z maszyn i lada tydzień będzie dostepna
Kalendarz kolekcjonera 2002
Collapse
X
-
to się dziewczyny i chłopaki pospieszyli...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to trzeba będzie kupić. Wiadomo kiedy znajdzie się w sprzedaży?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Jak ktoś zobaczy we Wrocku, to niech da znać.
Tak na marginesie, w zeszłym roku kupiłem we wrocławskim "Piwoszu" kalendarz ścienny, bogato ilustrowany ( dużo kolorowych zdjęć piw i podstawek z Polski i całego świata), "PIWO 2002".
Nowego na 2003 nie widziałem jeszcze. Kontaktowałem się z wydawcą DAN- MARK z Wrocławia przez e-mail, ale brak odzewu.
Może ktoś coś wie na temat tego kalendarza?
Comment
-
-
Dziś nabyłem Kalendarz Kolekcjonera 2003 na Bytomskim Jarmarku Staroci w cenie 5 złociszy.
Comment
-
-
„Kalendarz kolekcjonera rok 2004” dostępny jest na aukcjach Allegro, u kogo nie powiem bo nie jest to reklama.Ale jeśli mogę coś doradzić to dla briofili jest on raczej zbędny, terminy targów, aukcji, itp. są ogólnie dostępne w necie. A jeśli ktoś potrzebuje konkretnej daty to służę pomocą (jestem posiadaczem kalendarza)Last edited by lucek; 2004-03-29, 10:21.
Comment
-
-
Kalendarz na rok 2004 jest do kupienia w sklepach filatelistycznych. Na giełdzie w Bytoniu chodzi po 5 złBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
możliwePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment