Czy ktos w tym roku w Polsce organizuje ankiete dla kolekcjonerow etykiet ? Jak do tej pory nie otrzymalem zadnych informacji w tym temacie a czasu coraz mniej
Ankieta etykieciarzy ?
Collapse
X
-
Ankieta etykieciarzy ?
Tagi: brak
-
-
Ankieta Etykiet.
Wtym roku ankietę napewno robi Tomek (Masumi), słyszałem że ma być jeszcze robiona ankieta przez Witka,ale to jest jeszcze niepewna sprawa.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
-
-
Jakieś formularze zgłoszeniowe były już wysyłane ?
Comment
-
-
formularze wysyłał Masumi na skrzynki e-mail, napisz do niego, mimo, że termin był do 15 to sam się trochę ociągałem z wysyłką i dopiero na dniach została przesłana, sądzę, że na pewno zaczeka, im wiecej osób tym lepiejGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Skoro do tej pory nic nie dostałem ani do domu ani pocztą elektroniczną widocznie nie było mi pisane wziąść udział w tej ankiecie. Widocznie za mało mam etykiet albo same nieciekawe ;-).
Może za rok :-)
Comment
-
Comment