Czy ktos w tym roku w Polsce organizuje ankiete dla kolekcjonerow etykiet ? Jak do tej pory nie otrzymalem zadnych informacji w tym temacie a czasu coraz mniej
Ankieta etykieciarzy ?
Collapse
X
-
Ankieta etykieciarzy ?
Tagi: brak -
Ankieta Etykiet.
Wtym roku ankietę napewno robi Tomek (Masumi), słyszałem że ma być jeszcze robiona ankieta przez Witka,ale to jest jeszcze niepewna sprawa.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos. -
Jakieś formularze zgłoszeniowe były już wysyłane ?Comment
-
formularze wysyłał Masumi na skrzynki e-mail, napisz do niego, mimo, że termin był do 15 to sam się trochę ociągałem z wysyłką i dopiero na dniach została przesłana, sądzę, że na pewno zaczeka, im wiecej osób tym lepiejGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Skoro do tej pory nic nie dostałem ani do domu ani pocztą elektroniczną widocznie nie było mi pisane wziąść udział w tej ankiecie. Widocznie za mało mam etykiet albo same nieciekawe ;-).
Może za rok :-)Comment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji....
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.-
-
-
Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.
Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...-
2020-09-22, 07:52 -
-
Zainspirowany artykułem z przedostatniego numeru BYO oraz posiłkując się pomysłem z HBT (KLIK) zapraszam do ankiety Google:
https://forms.gle/vVWLc6ac2YA83WDEA
Dotyczy ona ulubiony suchych szczepów do:
1. Amerykańskich ejli (poza mętnymi).
2. Mętnych amerykańskich...-
Channel: Surowce
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment