Targi Staroci

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pieczarek
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.06
    • 5011

Jak już jesteś taka zasiedziała poznańska pyra to mógłbyś się sprężyc i napisać jak długo będzie trwał ten jarmark świętojański.
    Daleko nie mieszkam i mógłbym sobie przyjechać.

Comment

• szarpik
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.02
      • 676

Jeszcze jakiś tydzień to spokojnie , a żeby odeprzec zarzuty to w wakacje mam zamiar odwiedzić co ciekawsze piwne zakątki
      WWW.EKSTRAKLASA.NET

Comment

• albeertos
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 2313

pieczarek napisal/a
        Jak już jesteś taka zasiedziała poznańska pyra to mógłbyś się sprężyc i napisać jak długo będzie trwał ten jarmark świętojański.
        Daleko nie mieszkam i mógłbym sobie przyjechać.
        Info dla Pieczarka a także innych: http://www.browar.biz/forum/showthre...&threadid=8810
        (_)>
        Nigdy się nie poddawaj!!!
        Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
        Lech jest tam gdzie jego wiara
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

• piwo
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2001.08
          • 810

A propos targu staroci na Kole w Warszawie to gdy byłem tam ostatni raz (dwa - trzy lata temu) to Rosjanie sprzedawali przdwojenne etykietki piwne - były bardzo, bardzo ładne.
          Kolorowe, pełne zdobień.

Chociaż nie kolekcjonuję etykiet z nie wypitych przez siebie piw to się zastanawiałem czy nie kupić (cena 5 - 10 zł). Niestety nie znam się na rosyjskich etykietach i nie wiem czy sprzedawali prawdziwe etykiety czy to były jakieś przedruki - dodruki.
          Mieli ich raptem 5 sztuk.

Myślę, że dla kolekcjonerów znawców może sam widok wytłumaczył by co to było - ja się jednak nie skusiłem.

Comment

• winczer
            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
            • 2002.05
            • 233

Poprawka.

Jestem stałym bywalcem i uczestnikiem giełd staroci przed Dąbrowskim Pałacem Kultury które odbywają się w każdą trzecia niedzielę miesiąca,a nie jak pisał kolega Kudłaty w pierwszą i trzecią niedzielę Wobecnej chwili jestem na wojennej scieżce z"pseudo-organizatorami"tej giełdy którzy to nie potrafią się w wielu kwestjach określić(co zresztą widać że podają nieścisłe informacje do opinii publicznej)
            Pij piwo.....będziesz wielki!!!

ZAPRASZAM DO OGLĄDANIA: http://www.youtube.com/watch?v=NyjkqS-TwFs

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23929

kolego Winczer, aby odpowiadać na istniejące już tematy używa się przycisku z napisem "odpowiedz" a nie "nowy temat". bardzo prosze uwzględnij to przy następnym swoim wpisie na forum. sklejanie tematów w jedną całość jest dość czasochłonne.
              - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
              - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
              - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• adam16
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2001.02
                • 9865

Re: Poprawka.

winczer napisał(a)
                ...odbywają się w każdą trzecia niedzielę miesiąca,a nie jak pisał kolega Kudłaty w pierwszą i trzecią niedzielę...
                Kolega Kudłaty podaje informacje zgodne z przewodnikiem Kolekcjonera. Widać nastąpiło przekłamanie albo organizatorzy nie potrafią się w wielu kwestjach określić [/QUOTE]
                Last edited by adam16; 2002-08-11, 18:41.
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
                X