Kilka dni temu dostałem dwie podkładki z Browaru Buxtehuder które po jednej stronie były takie same natomiast po drugiej miały zamieszczone reklamy. Są to reklamy mercedesa i jakieś innej firmy(obie firmy z tego samego miasta co browar). Jest to ciekawe rozwiązanie dzięki któremu mini browar bije dodatkową kasę. Ciekawi mnie czy takie rozwiązania są szerzej stosowane czy tylko nielicznie można je spotkać??
Reklama na podstawce.
Collapse
X
-
Na starszych ( początek lat 90? ) podstawkach ze Szczecina i Poznania ( browar Hugger ) na rewersie widnieją reklamy PEPSI. Osobiście nie jestem przekonany czy browar ma z tego jakies straszne pieniądze jeżeli jakieś w ogóle ma .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
-
-
Reklamy na podstawkach to dość popularny widok (zwłaszcza w Niemczech, Austrii, Czechach). W Polsce także zdarzały się i zdarzają takowe. Najczęściej jest to po prostu reklama restauracji/lokalu, w którym serwuje się dane piwo (np. browar Żywiec - Szuflada, Labirnyt; browar Bielkówko - Tawerna u Górala; browar Cieszyn - Dołek). Zdarzają się także dość często wafle z reklamami imprez (np. browar Lublin - Chmielaki; browar Elbląg - Impresje Piwne Człuchów) i rzadziej firm i instytucji nie związanych nijak z piwem (np. browar Cieśle - Kotły C.O.; browar Suwałki - reklama klubu wyborczego PSL).Last edited by Petrax; 2003-02-16, 15:33.
Comment
-
-
grzeber napisał(a)
Na starszych ( początek lat 90? ) podstawkach ze Szczecina i Poznania ( browar Hugger ) na rewersie widnieją reklamy PEPSI. Osobiście nie jestem przekonany czy browar ma z tego jakies straszne pieniądze jeżeli jakieś w ogóle ma .
Comment
-
-
Petrax napisał(a)
Reklamy na podstawkach to dość popularny widok (zwłaszcza w Niemczech, Austrii, Czechach). W Polsce także zdarzały się i zdarzają takowe. Najczęściej jest to po prostu reklama restauracji/lokalu, w którym serwuje się dane piwo (np. browar Żywiec - Szuflada, Labirnyt; browar Bielkówko - Tawerna u Górala; browar Cieszyn - Dołek). Zdarzają się także dość często wafle z reklamami imprez (np. browar Lublin - Chmielaki; browar Elbląg - Impresje Piwne Człuchów) i rzadziej firm i instytucji nie związanych nijak z piwem (np. browar Cieśle - Kotły C.O.; browar Suwałki - reklama klubu wyborczego PSL).
Niestety !pozdrawiam
Comment
-
-
Niemniej jednak nie są to kotły warzelne
Comment
-
-
Kto wie może dałoby się tam co nieco nawarzyć przy małych przeróbkach ale to już OT.pozdrawiam
Comment
-
Comment