W czerwcu jadę na wywczas do Szwecji; jeżeli ktoś z Szanownych Kolekcjonerów ma jakieś konkretne potrzeby w zakresie szwedzkich birofiliów, zapraszam!
Przyjmuję zamówienia na szwedzkie birofilia
Collapse
X
-
taaaak!!!
Ja od jutra zaczynam zbierać pełne butelki piwa
Każdy eksponat się przyda -
żąleną napisał(a)
Jeśli wpadłoby ci w ręce jakieś szwedzkie szkiełko...
tacy pazerni
Ja poproszę jakiś kufelek (może być w komplecie ze szklaneczką)bez brody...Comment
-
Hmmm...
Miałem na myśli bardziej konkretne zamówienia... Takie nie zawierające słowa "jakieś", tylko markę czy nazwę. Zobaczę, co się da zrobić. Według kolejności zgłoszeń, oczywiście.
crizz
PS. Dodam, że mam małe autko, a w nim żonę, dziecko i wózekComment
-
crizz napisał(a)
PS. Dodam, że mam małe autko, a w nim żonę, dziecko i wózekComment
-
pieczarek napisał(a)
Oczyswista wydaje się propozycja aby żonę, dziecko i wózek wystawić z samochodu. Pojemnośc pojazdu przeznaczona na wszelkie birofilia może wówczas wystarczyć na zaspokojenie oczekiwań forumowiczów.
Pieczarku, dam Ci telefon mojej żony. Ty jej to powiedz.
Ponadto, obawiam się, że pojemność żadnego samochodu nie byłaby wystarczająca w starciu z oczekiwaniami forumowiczów.
Ostatnia zmiana dokonana przez crizz; 2003-05-09, 08:28.Comment
-
A mi sie wydaje jadac do Szwecji to najlepiej zabrac ze saba troche zapasöw Piwnych i Alkocholowych.Nie wiem czy Kolega juz tam rar byl. Zeby napisac taki post-"prezyjmuje zamöwienia"to trzeba wiedziec o co chodzi i na co kogos stac.Z mojego przekonania to zaden rossadny czlowiek nie nabierze nic z Birofili bazujac tylko na tym co wypije i kupi w Szwecji.
To wlasnie Szwedui przyjezdrzaja na 1 dniowe wycieczki do Polski,Niemiec itp zeby sie uchlac i zapomniec o Bozym swiecie.
Zycze Ci przyjemnego Urlopu-a bedzie swietny ale o Birofilach zapomnij-chyba ze wygrales w TOTOLOTKAComment
-
Ja poproszę jakąś Szwedkę - może być z np Pripps'em. Szwedka ma być gorąca a Pripps zimny. Dzięx z góry. Wyślij na skrytkęPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Cooper, nie bądź taki do przodu, crizz zaproponował coś - choć wcale nie musiał tego robić, uszanuj to nawet jeśli Jego propozycja Ciebie nie interesuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Andi napisał(a)
Zeby napisac taki post-"prezyjmuje zamöwienia"to trzeba wiedziec o co chodzi i na co kogos stac.Z mojego przekonania to zaden rossadny czlowiek nie nabierze nic z Birofili bazujac tylko na tym co wypije i kupi w Szwecji.
To wlasnie Szwedui przyjezdrzaja na 1 dniowe wycieczki do Polski,Niemiec itp zeby sie uchlac i zapomniec o Bozym swiecie.
Zycze Ci przyjemnego Urlopu-a bedzie swietny ale o Birofilach zapomnij-chyba ze wygrales w TOTOLOTKA
Nie, nie byłem jeszcze w Szwecji. Wiem, że Skandynawia jest droga (byłem w Norwegii). Ale nie będę z siebie robił idioty i wiózł tam browaru. Jadę tam m.in. po to, by popróbować "ichniej" produkcji.
A z tym totolotkiem to nie przesadzaj. Nie siedzisz u mnie w portfelu. Sądzisz, że jechałbym do Szwecji, gdyby nie było mnie na to stać?...Comment
-
crizz napisał(a)
A z tym totolotkiem to nie przesadzaj. Nie siedzisz u mnie w portfelu. Sądzisz, że jechałbym do Szwecji, gdyby nie było mnie na to stać?...[/B]
Chcialem tylko dac do zrozumienia ze jezeli sie cos oferuje to chce sie slowa dotrzymac(Przynajmniej tak jest u mnie)a przy zgloszeniu wiecej zyczen i znajac ceny na Alkohol w Szwecji wiem ze to trudne.
No cöz ja tez bylem juz w kilku innych panstwach i wszedzie mozna spotkac ludzi z Polski i wiem dobrze ze niktörzy maja ze soba grube portfele i nie zaluja sobie niczego-tak ze ja jako Gosc z Niemiec moge sie schowac i spedzac urlop na jaki mnie stacComment