W czerwcu jadę na wywczas do Szwecji; jeżeli ktoś z Szanownych Kolekcjonerów ma jakieś konkretne potrzeby w zakresie szwedzkich birofiliów, zapraszam!
Przyjmuję zamówienia na szwedzkie birofilia
Collapse
X
-
taaaak!!!
Ja od jutra zaczynam zbierać pełne butelki piwa
Każdy eksponat się przyda
-
-
Hmmm...
Miałem na myśli bardziej konkretne zamówienia... Takie nie zawierające słowa "jakieś" , tylko markę czy nazwę. Zobaczę, co się da zrobić. Według kolejności zgłoszeń, oczywiście.
crizz
PS. Dodam, że mam małe autko, a w nim żonę, dziecko i wózek
Comment
-
-
crizz napisał(a)
PS. Dodam, że mam małe autko, a w nim żonę, dziecko i wózek
Comment
-
-
pieczarek napisał(a)
Oczyswista wydaje się propozycja aby żonę, dziecko i wózek wystawić z samochodu. Pojemnośc pojazdu przeznaczona na wszelkie birofilia może wówczas wystarczyć na zaspokojenie oczekiwań forumowiczów.
Pieczarku, dam Ci telefon mojej żony. Ty jej to powiedz .
Ponadto, obawiam się, że pojemność żadnego samochodu nie byłaby wystarczająca w starciu z oczekiwaniami forumowiczów .Last edited by crizz; 2003-05-09, 08:28.
Comment
-
-
A mi sie wydaje jadac do Szwecji to najlepiej zabrac ze saba troche zapasöw Piwnych i Alkocholowych.Nie wiem czy Kolega juz tam rar byl. Zeby napisac taki post-"prezyjmuje zamöwienia"to trzeba wiedziec o co chodzi i na co kogos stac.Z mojego przekonania to zaden rossadny czlowiek nie nabierze nic z Birofili bazujac tylko na tym co wypije i kupi w Szwecji.
To wlasnie Szwedui przyjezdrzaja na 1 dniowe wycieczki do Polski,Niemiec itp zeby sie uchlac i zapomniec o Bozym swiecie.
Zycze Ci przyjemnego Urlopu-a bedzie swietny ale o Birofilach zapomnij-chyba ze wygrales w TOTOLOTKA
Comment
-
-
Ja poproszę jakąś Szwedkę - może być z np Pripps'em. Szwedka ma być gorąca a Pripps zimny. Dzięx z góry. Wyślij na skrytkęPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Cooper, nie bądź taki do przodu, crizz zaproponował coś - choć wcale nie musiał tego robić, uszanuj to nawet jeśli Jego propozycja Ciebie nie interesuje.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Andi napisał(a)
Zeby napisac taki post-"prezyjmuje zamöwienia"to trzeba wiedziec o co chodzi i na co kogos stac.Z mojego przekonania to zaden rossadny czlowiek nie nabierze nic z Birofili bazujac tylko na tym co wypije i kupi w Szwecji.
To wlasnie Szwedui przyjezdrzaja na 1 dniowe wycieczki do Polski,Niemiec itp zeby sie uchlac i zapomniec o Bozym swiecie.
Zycze Ci przyjemnego Urlopu-a bedzie swietny ale o Birofilach zapomnij-chyba ze wygrales w TOTOLOTKA
Nie, nie byłem jeszcze w Szwecji. Wiem, że Skandynawia jest droga (byłem w Norwegii). Ale nie będę z siebie robił idioty i wiózł tam browaru. Jadę tam m.in. po to, by popróbować "ichniej" produkcji.
A z tym totolotkiem to nie przesadzaj. Nie siedzisz u mnie w portfelu. Sądzisz, że jechałbym do Szwecji, gdyby nie było mnie na to stać?...
Comment
-
-
crizz napisał(a)
A z tym totolotkiem to nie przesadzaj. Nie siedzisz u mnie w portfelu. Sądzisz, że jechałbym do Szwecji, gdyby nie było mnie na to stać?... [/B]
Chcialem tylko dac do zrozumienia ze jezeli sie cos oferuje to chce sie slowa dotrzymac(Przynajmniej tak jest u mnie)a przy zgloszeniu wiecej zyczen i znajac ceny na Alkohol w Szwecji wiem ze to trudne.
No cöz ja tez bylem juz w kilku innych panstwach i wszedzie mozna spotkac ludzi z Polski i wiem dobrze ze niktörzy maja ze soba grube portfele i nie zaluja sobie niczego-tak ze ja jako Gosc z Niemiec moge sie schowac i spedzac urlop na jaki mnie stac
Comment
-
Comment