Samo nic nie odpada
Zbiło się ...
Collapse
X
-
To bardzo smutny temat jest... Moja szanowna małżonka stłukła ostatnio za jednym razem: kufelek z karczmy piwnej KWK Szczygłowice (1985 rok), kufelek barbórkowy KWK Anna z 1982 roku i na dobitkę kamionkowy kufel z logo kopalni Chwałowice (rok 1987 lub 1988).
Dzień później podczas sam załatwiłem szklanicę tyskiego z karczmy piwnej 2002.
Żeby nie było wątpliwości - na owe kufelki, które padły ofiarą mej lubej, spadło niechcący podczas obmywania inne naczynie.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Moja Kobita zabiła mi wczoraj szklankę łod Noteckiego.Wiadomo zdarza się,ale "paliła głupa "myśląc,że nie zauważę.Płonne nadzieje...
Co tu dużo pisać dramat na Pomorzu,ale nic to trza jechać znowu po szklanice i nie tylko - tu jest już uśmiechnięta mordka.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Moja Kobita zabiła mi wczoraj szklankę łod Noteckiego.Wiadomo zdarza się,ale "paliła głupa "myśląc,że nie zauważę.Płonne nadzieje...
Co tu dużo pisać dramat na Pomorzu,ale nic to trza jechać znowu po szklanice i nie tylko - tu jest już uśmiechnięta mordka.
No pewnie że nie tylko po szklanicę - trzeba jeszcze przyszykować pogrzeb Twojej Kobity
A mnie kostka wciąż boli, łobuzieLast edited by iron; 2003-10-15, 11:53.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
w niedzielę poszedł pokalik, który widnieje na aktualnej tapecie październikowej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A u mnie Żą zbił kielich do piw musujących. To pewnie nerwowe ruchy po sałacie były, tak sobie myślęTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Oni Ci trawożercy tak mają. Jak Kamyczek była trawożercą to rozwaliła mi mój ulubiony gieesiak
Comment
-
-
I co, przekabaciłeś ją, bo następnym razem mogła zbić ciebie?
Niniejszym protestuję przeciwko strnniczemu wykorzystaniu faktów: jako mięsożerca zbiłem nieporównanie więcej szkla, niż jako wege (nie mylić z rege).
A w ogóle, to Sojowe Oddziały Bojowe czuwają, więc uwaga. NIGDY NIE WIESZ, Z CZEGO JEST TWÓJ KOTLET.
Comment
-
-
Kurcze, aż się człekowi chce pochwalić, że nic ostatnio nie stłukł, ale po co krakać, skoro zaraz ide myć kufle....
Comment
-
-
iron napisał(a)
No pewnie że nie tylko po szklanicę - trzeba jeszcze przyszykować pogrzeb Twojej Kobity
A mnie kostka wciąż boli, łobuzie
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment