Udało się bez stłuczki
Zbiło się ...
Collapse
X
-
-
wtedy gdy nad ranem budzisz się i chcesz dopić to pyszne piwko otwarte dzień wczesniej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
A jakie to są te niemusujące?
druga: o rany, chodziłomi, że pokal miał kształt jakkielich do szampana i był do Guezów i Lambiców tylko mnie akurat słowa zabrakło.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
...Kobita nie zgadza się na Swój pogrzeb już teraz ...Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Mafar napisał(a)
Samo nic nie odpada
Trochę obciachu było, ale w sumie moja wina, bo przeca kufle piwne takich głupich numerów nie robią!!!
Comment
-
-
zabiłem pokal Duvela w ubiegły czwartek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kilka lat temu, na imprezie andrzejkowej, kolega rozwalił mój ulubiony pokal z Okocimia. Nie miał jakiejś szczególnej wartości materialnej, ale zawierał w sobie dużo wspomnień z przeszłości.Było mi bardzo przykro, że akurat ten się rozbił i pomimo, tego, że mam drugi taki sam, to już nie jest to. Ale czas leczy rany, są gorsze problemy
Comment
-
-
buuu
Oczekuję fali pożałowaniabuuuuuuuu. Piękna szklaneczka Southwark staut przyszła do mnie pocztą od zaprzyjaźnionego zbieracza z Australii w bez mała 30 kawałkach . Na szczęście Toohey's new przyszła w całości.Jest to jednak małą dla mnie pociechą.
Comment
-
-
Rozumiem Cię w pełnej rozciągłości, gdyż swojego czasu i nas poczta tak urządziła. Dwie z trzech przesyłanych szklanek charakteryzowały się nadmiarem elementów (a niby na paczce wyraźnie widniało :OSTROŻNIE, a nadawca opakował je profesjonalnie). Niestety tak to bywa...
Comment
-
-
W dniu wczorajszym odpadło dno z jednego z moich ulubionych kufli - klasycznego, ciężkiego barowca 0,5 l z lat 70-tych. Co gorsza odpadło w momencie, kiedy kończyłem wlewać do środka butelkę brackiego . Wszystko poszło w kanapę, a dodatkowo podczas próby złapania dolnej części kufla poraniłem sobie rękę...Ostatnia zmiana dokonana przez iommi; 2004-01-29, 08:41.
Comment
-
Comment