Chciałbym dowiedzieć się co zbierają inni.... Zbieracie wszystkie podstawki?? A może tylko europę?? Może Polskę i podstawki Guinesa?? Dla mnie jest to bardzo ciekawe. Sam ustawiłem się głównie na Polske, Guinesa i podstawki byłego ZSRR(Białoruś, Rosia, Ukraina itd) Ciekaw jestem co Wy zbieracie...Może wszystko
Konkrety - podstawki
Collapse
X
-
Ja zbieram głównie Europę wschodnią.
Comment
-
-
Witam!!
Narazie zbieram jak leci, ale jak dla mnie w tej chwili najważniejsze jest dojście do ładu i jakoś to ułożyć. Nie patrze z skąd jest podstawka ale jak się prezentuje. I najbardziej lubie kilkupodstawkowe obrazki tzw. "Piwne Puzzle"
Pozdrawiam i Wasze zdrowie jak zwykle!!
Comment
-
-
U mnie głównie polskie, i na to się nastawiam. Mam też zagraniczne i trochę nie piwnych. Z zagranicznych głównie mnie ciekawią serie tematyczne jak na przykład z włoskiego Forst'a."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Ja zbieram polskie i od letniego pobytu w Pradze czeskie i słowackie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja zbieram podstawki restauracji, piwiarni oraz browaro-restauracji Polski, Czech, Austrii, Słowacji, Węgier (czyli Europy Środkowo-Wschodniej) oraz z sentymentu stare polskie podstawki (ale mam ich bardzo niewiele) oraz polskie małe browary (ale tutaj nie zależy mi na pełnych kolekcjach a jedynie na śladzie po browarze)To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
Comment