Podziękowania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Robert666
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.08
    • 26

Podziękowania

Koleżanki i Koledzy Kolekcjonerzy!!
    Od kilku lat zbieram podstawki, kolekcja nie jest okazała ale uzbierało się tego troche. Nie wiedziałem jak rozwijać to hobby aż do czasu jak trafiłem na strone browar.biz. Przetarłęm oczy i wiem że moja przygoda z kolekcjonowanie tak naprawde dopiero się zaczyna!

Chciałbym podziękować za wspaniałę przyjęcie, pomoc w powiększaniu kolekcji.
    Przegłądanie tematów forum zachęciło mnie do wysłania maili do browarów co już przyniosło pierwsze owoce w postaci kilku listów wypchanych etykietami i podstawkami! I za to też dziękuje!!
    Dziękuje też twórcom strony za wspaniały serwis!

Dość pisania, jak mawiał poeta: "Chmiel się chmielu chmiel"
    Panie i Panowie Wasze zdrowie!!

Related Topics

Collapse

• Latarnik
    RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
    Latarnik
    Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
    RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
    ...
    2024-12-19, 19:30
  • kaczka116
    Ziemia Obiecana, Dziękuję i Pozdrawiam
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-08-24, 10:23
  • Andrzej2025
    Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
    Andrzej2025
    Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
    2025-01-28, 14:19
  • Piotr7
    drożdże dla początkującego
    Piotr7
    Witam!
    Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
    Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
    2024-12-09, 13:24
  • e-prezes
    Perła, Janosik
    e-prezes
    Nie wiem co przyświecało jako idea powstania tego piwa twórcom lub tfurcą, ale nie ma to racji bytu i umrze śmiercią naturalną jak inne pomyłki marketingowców Perły. Jak widać na obrazku poniżej zamiast tworzyć coś nowego idą po najmniejszej linii oporu i tworzą kopię... Harnasia. No,...
    2024-08-28, 19:02
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...