Wymyślilismy dz kolegą pudlarzem pewien teścik - udało mu się zgrabnie zmontować z dwóch wafli jeden. Zabawa polegałaby na odgadnięciu, co jest nie tak w obrazku
Coś mi tutaj nie pasuje
Collapse
X
-
Coś mi tutaj nie pasuje
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak -
-
Nikt nie zgaduje??Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
Sprawa już jasna - trzeba pomysleć o nowej podstawceComment
-
BINGO.
Niewątpiliwie Szkotowi taki fotomontaż nie przypadłby do gustuA może teraz ktoś z etykieciarzy zmontuje coś ładnego??
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
-
...to dopiero 50%Comment
-
Nagroda jeszcze nie została ustalona - wygrał DAREK7Comment
-
...do spółki z Petrusem, podzielą się - jeśli do podziału coś będzie. Hej.Comment
Related Topics
Collapse
-
Lokal dość specyficzny, więc choćby z tego powodu warty odnotowania. Dość późno się otwiera (po 17) i jest w takim miejscu, że zwykle już się wraca, a nie zaczyna imprezę. Ale po kolei...
Lokal po dawnym "Tabu". Ktoś wpadł na pomysł wykorzystania dość mrocznego...-
Channel: Kraków
2022-08-03, 08:52 -
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
Channel: Czechy
-
-
W ostatni weekend w Rumii otworzył podwoje Browar Miejski Pompa. Budynek podobno dawnej przepompowni znajduje się niecałe 10 minut spacerkiem od stacji kolejowej. Na środku lokalu jest szyba w podłodze z widokiem na fermentory. Aktualnie są cztery piwa: pils, lager, pszeniczne i ciemne (podobno...
-
Channel: Pomorskie
2025-02-11, 20:31 -
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Znany wiedeński browar.
Piwo półciemne,
11,8% ekstr.
4,8% alk.
https://www.ottakringerbrauerei.at/d...ger-gmischtes/