Coś mi tutaj nie pasuje
Collapse
X
-
-
Odpowiedż-komentarz Becika nie jest kompletny. Konkurs to nie jest, raczej zabawa. Być może w Galerii mógłby być również dział zdjęć czy obrazków traktujących związek z piwem w sposób żartobliwy.
Comment
-
-
no i nie pasuje mi literka T, która jest od TennentsGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Rzeczywiście, to już wszystko - sukces zbiorowy. Skala trudności będzie rosła.
Comment
-
-
Logo jest John Bulla.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Petrus, danoc i DAREK7 - trafnie wychwytują różnice,
...ale to jeszcze nie wszystko!
Comment
-
-
Nie zgadza się część dolnego napisu na obwodzie. Powinno być BURTON ON TRENT.************************************************** ************
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
Kolejna różnica ujawniona przez danoc'a wyczerpuje odpowiedź związaną z "Zadaniem 4". Zagadka z polskiego rynku aż się prosi - trochę doskwiera brak większej ilości (różnorodności) podstawek polskich w zbiorze.
Comment
-
-
Comment