wariaci prawie tacy sami jak my
Collapse
X
-
wariaci prawie tacy sami jak my
Last edited by adam16; 2003-10-29, 13:22.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Tak sobie czytam i w związku z biletami przypomniały mi się stare czasy. Miałem kolegę w akademiku, który z racji ciągłych ważnych wydatków (wiadomo na co ) oszczędzał na wszystkim innym, jego sztandarowe danie to ryż z dżemem (dżem przywoził z domu), a co do biletów MPK to smarował je mydłem, bo twierdził, że dzięki temu łatwo zmazywał się znak z kasownika i cały miesiąc jeździł na jednym ulgowym. Ja tego nie sprawdzałem, więc nie wiem czy tak było faktycznie. Ech taka mała dygresja o biletach i starych czasach.
TO SE NE VRATI.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Dokładnie tak.
A poza tym czym się różni zbieranie starych biletów, od zbierania starych etykiet piwnych - dla statystycznego "normalnego" obywatela to takie samo zboczeniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Na tych większych giełdach piwnych zawsze znaleźć można stoisko z biletami. Ruch tam jest wcale nie mniejszy od "naszych".Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Bilety to mało. Co powiecie na takie coś?
http://www.republika.pl/etykiety/Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Comment
-
-
Na stronie podanej przez adama16 natrafiłem na 100-letni bilet autobusowy... - w butelce 3/5 jeszcze było, mimo wszystko dopiłem. Czuję sie dobrze
Comment
-
Comment