A jak ktoś nadal nie wie jak to niech pisze do mnie.
VI Ankieta Kol. Podstawek 2003 (Cooper)
Collapse
X
-
-
grzeber napisał(a)
Jak zdobyć uaktualnienia na rok 2004 było napisane w mailu z ostatnią aktualizacją w 2003 roku.Last edited by kangurpl; 2004-03-08, 14:21.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
dostaleś odpowiedź, skontaktowałeś się z administratorem, wyjaśnił Ci dlaczego nie dostałeś majli ? Zmień konto albo podeślij płytkę + kopertę zwrotną - nic na to nie poradzę, żę browar.biz odrzuca majle z załącznikami !!!!.
Inni dostają - nie wierzysz to zapytaj się !
Comment
-
-
poczta Browar.biz odrzuca tylko załączniki wykonywalne (głównie chodzi o pliki .exe). niemożność jawnego przesyłania załączników wykonywalnych podyktowana jest tym, że zazwyczaj wirusy rozsyłają się w ten sposób.
Wystarczy jednak zmienić nazwę rozszerzenia przed przesłaniem danego załącznika a później wrócić do pierwotnej nazwy.
Beny, ponieważ ogólnie rzecz biorąc jawne przesyłanie załączników w postaci wykonywalnej nie jest tolerowane przez wiele serwerów - powinieneś z tym się liczyć podczas wysyłania takich listów do kogolowiek, nie tylko Użytkowników Browar.biz.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja otrzymałem 8 uaktualnień z 2003 roku.
Choć podałem 2 maile reszty ani widu, ani słychu.
Pytałem również czy można jakoś ściągnąć czy coś, ale zero odpowiedzi.
A na dodatek dostałem parę maili czy nie mam uaktualnień na 2004 rok, bo nie można się skontaktować lub nie odpisuje ich twórca-może również powinien zmienić maila, bo nic nie dochodzi.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Ja jak dotychczas wszystkie uaktualnienia dostaje bez żadnych problemów.
Na samym początku miałem małe problemy bo na moje konto nie chciały się wysyłac ale po założeniu nowego - tylko na potrzeby katalogu wszystko działa OK.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
A ja , jak do tej pory , nie narzekam - dostaję wszystkie uaktualnienia
Comment
-
-
ja się zagapiłem i dopiero w lutym wpłaciłem na uaktualnienia i na adres wirtualnej dostaję bez problemu. musiałem jednak w zakładce o spamach adres benego umieścić na tzw białej liście, gdyż inaczej potraktował uzupełnienia jako spam.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Tak jak pisałem wcześniej jeżeli ktoś ma problemy z uaktualnieniami rozsyłanymi pocztą elektroniczną zawsze może skorzystać z poczty tradycyjnej wystarczy wysłać czystą płytkę + koperta zwrotna z znaczkami.
Uaktualnienia myślałem,że dochodzą do wszystkich czasami są zwroty (za duże miesięczne uaktualnienie), ale jedynie browar.biz nie informuje nadawcy, że poczta nie została dostarczona a ludzie mają drobne pretensje :-)
Comment
-
Comment