Browary Tyskie w związku z promocją 'Piwoznawcy" wypuściły taki gadżet. Jest to okrągła "niby" podstawka układanka o średnicy 103mm. i grubości 15mm. Można ją poprzez przełamywanie róznie układać. Na allegro można ją znaleźć jako podstawkę. Ciekaw jestem co sądzicie. Jest to tylko gadżet reklamowy, czy podstawka? Do czego to zaliczać?
Czy to można nazwać podstawką?
Collapse
X
-
Czy to można nazwać podstawką?
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowyTagi: brak
-
-
Czy jest ona zrobiona z tektury ? Jeśli się nie pomyliłeś i ma ona rzeczywiście 15 mm grubości to chyba nie ma tego co zaliczać do wafli - deko za gruba Jeśli jednak 1,5 mm to ewentualnie by można...Średnica w sumie podstawkowaPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Cooper, nie mylę się, to jest 15mm. nie wiem z czego jest wykonana bo cała jest pokryta czymś w rodzaju folii tak jak większość współczesnych korków, a nie będę jej rozcinał aby zobaczyć co ma w środku, już nie ten wiek. Nie mam skanera więc mogę tylko podać adres na Allegro gdzie przez jakiś czas będzie widoczna we wszystkich pozycjach."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Również TU można zobaczyć. Moim zdaniem podstawka to nie jest. Takie ni to, ni sio w ramach kampanii reklamowej. Cacy bez dziurki - dla zbieraczy.
No to cyk...
Comment
-
-
Ciąg dalszy - ODSŁANIANIE TAJEMNIC - dziwnego przedmiotu, który nie wiadomo do czego służy. To znaczy, wiadomo - nie służy do niczego. Ręce może zająć na chwilę (palacza nie odciągnie od nałogu), do poczytania też zbyt wiele nie ma - np.:
Się mieni jak złoto,jak bursztyn perlisty...
Się pieni jak piana dwa palce pianisty!
Comment
-
-
Układanka w stanie zaawansowanego ROZKŁADU i następna myśl z tego czegoś:
Się schował pod czapą Tyskiego aromat.
Wdał w romans się z pianą i... paniami dwoma.
no to cyk...
Comment
-
-
Nie... - dobrze napisałem ...paniami dwoma.
To może jeszcze z tego gadżetu:
Powoli, po cichu, pomyka po szkle,
Pobudza, pociąga, porywa Cię...
I na zakończenie:
Podrywa Twe zmysły, porusza Twe myśli.
I rodzi pomysły... Potośmy tu przyszli!
No to pod te pomysły...
Comment
-
-
...i o to pewnie chodziło "twórcom" tego czegoś. By o tym rozmawiać i w ogóle by temat zaistniał, ważnme by TYCHY były obecne.
Wymienię to coś za podstawki, których mi brak - pozdrawiam...
Comment
-
-
Tyskie znowu nas uszczęśliwiło nowym gadżetem. Są to miniaturowe puzzle, które wg KP są wafelkiem. Pakowane pojedynczo w okolicznościową kopertę. Jak twierdzą przedstawiciele KP mają to na dokumentach jako wafelek. Dodałem to coś do "inne gadżety". Ciekawi mnie co o tym sądzicie, czy rację ma KP traktując to jako podstawkę?"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment