Kurka wodna... albo raczej piwna. Ja ciagle nie mam czasu żeby siąść nad tą ankietą
Ankieta etykiet za rok 2003 - jedyna w Polsce!
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Swoją ankietę wysłałem dopiero dzisiaj, tak jakoś zeszło, pomimo tego że termin nadsyłania upływa jutro to myślę że jeszcze przez jakiś czas będzie można nadsyłać Witkowi i Grzegorzowi wypełnione ankiety, wbrew pozorom zliczenie etykiet nie zajmuje aż tak wiele czasu, ja swoje zliczyłem w ciągu trzech godzin i wcale się nie spieszyłem, liczenie etykiet jest szybkie i przyjemne pod warunkiem że etykiety są powklejane w segregatory posegregowane browarami i normami, liczę na to że odzew będzie duży, udział w ankiecie to nie tylko wykazanie ilości etykiet ale także zaistnienie w kręgu kolekcjonerskim, na pierwszej stronie przecież są namiary na kolekcjonerów ,adres ,meil, telefon, to pozwala nawiązywać wymiany kolekcjonerskie etykiet za pośrednictwem poczty. Biorę udział w ankietach od wielu lat, a zaczynałem kiedy mój zbiór był bardzo skromny, zachęcam do uczestnictwa w ankiecie bo warto.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
SWIĘTA RACJA...
Ja swoja ankietę juz wypełniłem i wysłałem...
Tak jak napisał kolega darek99 popieram idee propagowania, rozpowszechniania i uczestnictwa w ankiecie...
MOIM SKROMNYM ZDANIEM: zasada jest prosta, bo czym więcej kolegów weżmie udział w ankiecie-tym więcej organizatorowie będą mieli nad ankietą pracy - ALE tym więcej będą mieć z jej zorganizowania satysfakcji-a właśnie o to chodzi, aby ich tród, chęci i zaangażowanie zostało przez nas wynagrodzone...!!!
APELUJĘ WIĘC- i zachęcam do jak najliczniejszego udziału w tej ankiecie...!!!
KOLEKCJONERZY WSZYSTKICH MIAST - ŁĄCZCIE SIĘ !!!i wypełniajcie LICZNIE ankiety...
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
Kurka wodna... albo raczej piwna. Ja ciagle nie mam czasu żeby siąść nad tą ankietą
Ale do przyszłego roku zdążę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pragnę przy okazji tematu ankiety poruszyć sprawę strony w necie kolegi Skrzyniarza. Pewnie każdy zaglądał tam nie raz i nie jeden z nas był zaszokowany ilością wzorów i ich odmian.Mam tu apel do tych osób,które jeszcze nie udostępniło swoich zasobów do uczynienia tego.Podobnie jak w przypadku ankiety,tak też i strona kolegi Skrzyniarza będzie bardziej miarodajna i ciekawa,gdy pomoże w jej uzupełnieniu więcej osób.
Raz jeszcze zachęcam wszystkich do udziału w ankiecie.
Pozdrawiam.
A.Z.
Comment
-
-
Przy malych ilościach lepiej chyba mailem. Przy większych chyba lepiej nagrać na płytkę za 2 zeta. Tylko kto skołuję większą ilość skanów etykiet których tam nie ma ??
Z tego co wiem Janusz ma już i tak około 2000 skanów tylko jeszcze nie wszystkie zamieścił.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Ja zwykle wysyłam skany - 300 dpi podając jeden wymiar rzeczywisty w cm. Jak słusznie zauważył kolega Koper trudno o uzupełnienia przy tej ilości wzorów,lecz wiem,że są osoby,które spokojnie mogłyby dorzucić kilka miłych skaników.Zawsze też ktoś,gdzieś,coś wygrzebie więc polecam umieszczenie tych wzorków do wglądu wszystkim kolekcjonerom właśnie na stronie Skrzyniarza.
Comment
-
-
można też bez problemu dodawać etykiety w dziale Kolekcjonerstwo- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich kolekcjonerów którzy wzieli udział w tegorocznej ankiecie. Wyniki będą znane już w przyszłym tygodniu a ankietę będzie na 99% wręczał w czasie świdnickiej giełdy Witek Wieczorek.
Frekwencja była wyższa niż w ubiegłym roku . Odpowiedziało ponad 40 kolekcjonerów. Wie, że wydaję się, że to mało ale to ok. 30 % więcej niż rok wcześniej. Mam nadzieję, że ta tendencja będzie się utrzymywać. Jestem przekonany, że wszyscy uczestnicy ankiety są przekonani do zasadności jest realizacji i potrafią dostrzec korzyści jakie za sobą ona niesie.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział.
Wasze
Comment
-
Comment