Ankieta etykiet za rok 2003 - jedyna w Polsce!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cororo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.04
    • 766

Winczer ja pisałem o numeromanii osobny temat ale ty jakoś nie wziąłeś w nim udziału ja to te numerki mogę wszystkie wyrzucić pytałem liczymy to Witek powiedział liczymy ja mam w zbiorze olsztyna każdy inny 30 wzorów.Sprawa jest prosta:jakbyś je znalazł to byś był zwolennikiem zbierania numerków a że ich nie znalazłeś to Ci peniędzy żal na kupowanie przyjedz do mnie komplet Ci dam za darmo i dupy nikomu tutaj nie truj .Ogólnie acała ankieta,każdy katalog jest głupotą przyjemnością jest samemu wybierać i dobierać etykiety nie podlegać żadnym kanonom ani restrykcjom.Janusz Długokęcki jakoś numerki liczy nic Ci to nie przeszkadzało.Jedz Winczer wykop rozklej pogadamy wtedy.
    p.s .ortografia Winczer ortografia!

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6057

Ja mam taką propozycję dla Autorów ankiet etykiet.
      Może w przypadku p/w Głubczyc i Olsztyna ilość p/w etykiet różniących się numerkami ująć np w nawias. Mogło by to np wyglądać tak:
      205(182) czyli "205 etykiet p/w W TYM 182 różniące się numerami patrii piwa".
      lub:
      520/205(182) czyli "520 etykiet W TYM 205 etykiet p/w W TYM 182 różniące się numerami patrii piwa"
      Zapis może wyglądać oczywiście nieco inaczej ale chodzi mniej więcej o taką formułę. Trochę może skomplikuje to ankietę ale w końcu chodzi tu o jedynie 2 browary.
      PS nie zbieram etykiet z w/w browarów więc chyba jestem w miarę obiektywny
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• ADRIANZAL
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2003.01
        • 46

Aby udowodnić,iż zbyt wielkie przywiązywanie wagi do zasad klasyfikacji uczestników ankiety jest bezcelowe proponuję przeanalizowanie wymyślonej przeze mnie hipotetycznej sytuacji.
        W wierszu browar Wołkowysk sytuacja wygląda następująco:
        1.wielu kolekcjonerów 3/1/1/-, 2.EE 1/-/-/-, 3.QQ -/8/12/4.
        Trzy etykiety przedwojenne to masówka dostępna na giełdach po cenie śmiesznej. Tak oto wielu kolekcjonerów zajmujących pierwsze miejsce ma w zbiorach siano,ale są pierwsi.Kolekcjoner EE zbiera tylko p/w i ma jedną sztuke-paraliz,ale jest któryś z kolei.Kolekcjoner QQ nie ma p/w,ale ma piekne ppf-y i standardy,ale jest na szarym końcu,o ile się załapie.
        Sami widzicie,że to nie ma sensu.

Comment

• cororo
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.04
          • 766

Adam co ma sens w tym kraju?

Comment

• adam16
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            • 2001.02
            • 9865

Żywiec napisał(a)
            ... A tak na marginesie to kto chciałby w 18 czerca zwiedzić cieszyński browar (jest to 1 dzień giełdy - w grę wchodzą godziny przedpołudniowe)?
            To ja tak na marginesie jestem chętny do zwiedzania.

Co do tematu. Jeśli jeszcze trochę się podbuzujemy to podzielimy zbirraczy na wrogie frakcje. Zabijcie mnie ale ja dostrzegam np. różnice w odcieniu farby drukarskiej.
            Browar Hajduki.
            adam16@browar.biz
            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Przetwarzanie...
            X