Puszki po piwach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rispetto
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.01
    • 2

Puszki po piwach

Witam w swoim pierwszy poście
    Wertuję tą stronę (gratulacje dla autorów) i nie natrafiłem na informacje na temat puszek po piwie. Czy znacie jakieś strony kolekcjonerów puszek ? Chodzi mi głównie o opakowania z browarów polskich
    Pozdrawiam
    Paweł
  • pwolak
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.11
    • 176

Cześć,
    na początek dobrym pomysłem jest uzupełnienie profilu....
    co do puszek to faktycznie, żadko spotyka się kolekcjonerów złomu, ale jak dobrze poszukasz to na pewno na coś trafisz, poczytaj np. tutaj

Comment

• pwolak
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 176

Zobacz też stronę puszki z kolekcji Krzysztofa i Justyny Ohli

Comment

• rispetto
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2004.01
        • 2

Dobrze wiedzieć, że nei jestem sam :-))
        Dzięki za linki.
        Pozdrawiam
        Paweł

Comment

Related Topics

Collapse

• sam84
          Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
          sam84
          Dzień dobry.
          Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
          2023-01-13, 18:12
        • grzeber
          XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
          grzeber
          Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
          Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
          2024-12-08, 22:30
        • Jaro03
          Puszki
          Jaro03
          Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
          Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
          2019-08-07, 17:19
        • grzeber
          XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
          grzeber
          Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
          Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
          2023-12-04, 19:44
        • Camillus88
          Likwidacja kolekcji puszek - rzadkości
          Camillus88
          Witam, od jakiegoś czasu jestem w trakcie likwidowania mojej kolekcji ok. 4000 puszek. Na 'pierwszy ogień" poszły współczesne puszki po piwach i napojach. Zostawiłem puszki starsze, jakieś limitowane edycji i puszki z browarów, które nie istnieją lub zostały wchłonięte przez koncerny....
          2019-12-29, 10:49
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...