Jak szukasz czegoś na etykiety to dobry jest klaser na znaczki pocztowe,albo koszulki i do segregatora.Na kapsle większość sama coś wymyśla,też koszulki i zgrzewarka i do segregatora.
Etykiety z wypitych piw
Collapse
X
-
-
Bez przesady z tymi klaserami, wystarczy przezroczysta foliowa koszulka przeszyta zszywaczem.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Wystarczy znacznie mniej. Zapraszam do postu http://www.browar.biz/forum/showpost...7&postcount=94Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anetaP Wyświetlenie odpowiedziAle etykiety mają większy rozmiar i do klasera na znaczki wydaje mi się że się nie nadają. Do kapsli faktycznie album na monety będzie dobry. Dzięki za odpowiedź. Ja jako kobieta mam małą wiedzę na ten temat
W ostateczności pudełka na CD,tylko starszy typ,nie slim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziKlasery na monety się nie nadają,za wysokie kapsle i za gruba folia.
W ostateczności pudełka na CD,tylko starszy typ,nie slim.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedziAlbumy na zdjęcia 10 x 15 cm./96 zdjęć.Tylko trzeba szukać z folią wysoko przeżroczystą.
Można zrobić wkładki z papieru kolorowego np.do ksero,dla efektu.
Małych etykiet wejdzie więcej.Cena 4 -6 zł.Szukaj w hurtowni,będzie tanio.
Comment
-
-
Popijając Oatmeal-imperial stouta z Hoppin' Frog z Akron w Ohio ( tak na marginesie doskonałe piwo) przedstawię podsumowanie 2012 roku.
W tej chwili moja kolekcja liczy 13077 sztuk ze 120 krajów świata. W roku 2012 przybyły mi 1177 etykiety (na szczęście tempo trochę spadło). Nowe państwa, które pojawiły sie w mojej kolekcji to: Naddniestrze (postanowiłem uznać niepodległość tej enklawy by zaliczyć sobie nowy kraj ), Kazachstan, Gwadelupa (trochę naciągana) i Martynika
Comment
-
-
etykiety
Witam
mam pytanie do doświadczonych kolekcjonerów - jak traktujecie etykiety z koncerniaków? chodzi mi głównie o uszeregowanie. Ja swoją skromną kolekcję etykiet wypitych piw układam w albumie i mam dylemat, czy wklejać alfabetycznie wg. nazw browarów, które je uwarzyły, czy według grup browarniczych....
Z góry dzięki za odpowiedź.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arekbe83 Wyświetlenie odpowiedziWitam
mam pytanie do doświadczonych kolekcjonerów - jak traktujecie etykiety z koncerniaków? chodzi mi głównie o uszeregowanie. Ja swoją skromną kolekcję etykiet wypitych piw układam w albumie i mam dylemat, czy wklejać alfabetycznie wg. nazw browarów, które je uwarzyły, czy według grup browarniczych....
Z góry dzięki za odpowiedź.
Comment
-
-
nalepki
najpierw trzeba zdjac jakims sposobem etykiety czyli nalepki.
Generalnie z piwa poki co nie ma wiekszych trudnosci bo odchodza w letniej albo goracej wodzie w strumieniu. Ale nalezy sie spodziewac ze te trudniejsze przypadki zaczna sie jak przy etykietach winnych coraz trudniejsze do odklejenia bez zniszczen....ile ja sie naszukalem...wreszcie znalazlem jedyne kompleksowe opracowanie z metoda na kazdy wariant.Najlepsze w sieci . www.ksiegawin.eu polecam .
Pokazują jak zdjąc bez trudu kazda etykiete. Jak sie zatrze zdejmowanie piwnej nalepki siegnij tam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MrQ28 Wyświetlenie odpowiedzinajpierw trzeba zdjac jakims sposobem etykiety czyli nalepki.
Generalnie z piwa poki co nie ma wiekszych trudnosci bo odchodza w letniej albo goracej wodzie w strumieniu. Ale nalezy sie spodziewac ze te trudniejsze przypadki zaczna sie jak przy etykietach winnych coraz trudniejsze do odklejenia bez zniszczen....ile ja sie naszukalem...wreszcie znalazlem jedyne kompleksowe opracowanie z metoda na kazdy wariant.Najlepsze w sieci . www.ksiegawin.eu polecam .
Pokazują jak zdjąc bez trudu kazda etykiete. Jak sie zatrze zdejmowanie piwnej nalepki siegnij tam
http://www.browar.biz/forum/images/s.../br/flower.gif
Comment
-
Comment