Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT
Wyświetlenie odpowiedzi
Etykiety z wypitych piw
Collapse
X
-
Last edited by wpadzio; 2015-01-27, 13:54.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziMasz rację Mialo byc 14757.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziZapomniales podac najwazniejszej dla malkontentow liczby, czyli liczby wypitych piw.
Jesli dobrz policzylem to wyszlo mi 1680 sztuk, czyli 4,6 nowego piwa dziennie w 2013 roku.
Znasz ilości piw polskich i zagranicznych ?
A jak 2014 rok ?, bo roku ubiegły, chyba jeszcze bardziej obfituje w nowe piwa przynajmniej polskie/Last edited by Horse1963; 2015-01-27, 14:56.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziJesli dobrz policzylem to wyszlo mi 1680 sztuk, czyli 4,6 nowego piwa dziennie w 2013 roku.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie wiem ile nowych piw zdobyłem w 2014 roku, sporo z nich czeka w kolejce na spożycie. Może być jednak trochę mniej niż w 2013, a może trochę więcej. Podsumowanie najwcześniej za dwa miesiące.
p.s Masz zdrowie, gratulacje2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Taki temat na szybko mi się nawinął, więc tu wrzucę zapytanie: jak się z tą taśmą obchodzić? Etykieta z piwa zeszła, co dalej?! Bo na gołą kartkę papieru trochę siara, pogięło mi się, przykleiło do zeszytu z matematyki i w ogóle nie wiem co z tym fantem dalej zrobić Chcę sobie zrobić pro kolekcję tylko tego co wypiłem i nic ponad to.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedziJeszcze nie wiem ile nowych piw zdobyłem w 2014 roku, sporo z nich czeka w kolejce na spożycie. Może być jednak trochę mniej niż w 2013, a może trochę więcej. Podsumowanie najwcześniej za dwa miesiące.
Czekamy na wyniki 2014 r.
Comment
-
-
No i stało się, rok 2014 został zamknięty. Pobiłem swój rekord, niestety. Moja kolekcja liczy w tej chwili 16599 etykiet ze 130 państw. a to oznacza, że przybyły mi 1842 etykiety. Dwa nowe państwa to Andora i Birma (Myanmar). Tak istotny wzrost spowodowany jest znacznie większą ilością etykiet polskich. (wzrost o 50%).Last edited by MLT; 2015-08-09, 21:28.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT Wyświetlenie odpowiedzi... rok 2014 został zamknięty... przybyły mi 1842 etykiety.
Ja z moimi nowymi 5 kapslami na tydzien nie mam startu
Gratulacje!5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment