Moja piwna strona www

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ergie
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 1041

Moja piwna strona www

Jako uzałeżniony od internetu postanowiłem stworzyc moją piwną stronę, na której prezentował będę moją piwną kolekcję.

Chciałbym jednak prosić o ocene jej betawersji. Nie wiem bowiem czy trzyma się to wszystko kupy, czy moje zbiory warte są pokazania i czy wogóle warto tworzyć tą stronę dalej.

Tak więc kliknijcie w poniższy link i oglądnijcie a na koniec bez ogródek powiedzcie co o tym myślicie.

Najbardziej liczę na ocenę kolekcjonerów o dużej wiedzy merytorycznej i metodologicznej przy tworzeniu zbiorów.

Z góry dziękuję za pomoc,

Robert

pivowaria
    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
    ------------------------------------------------------------------
    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
  • slado
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.07
    • 1072

Prosta, czytelna. Zrezygnowałbym z dwukropków w MENU i zmniejszył ich czcionkę/kolor. Przydałyby się też jakieś ikonki dla tych linków, odpowiednio dopasowane do ogólnego layout-u. Z zawartości widać, że sporo masz jeszcze do zrobienia. Działaj, działaj. Jest OK.

Comment

• Krzysiu
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2001.02
      • 14936

U mnie, ok. 13.50 nie otwiera się w żadnej przeglądarce. Z komunikatu wnosze, że jest jakiś problem z transferem danych.

Comment

• zythum
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        • 2001.08
        • 8305

Sorry, this site is temporarily unavailable!
        The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information.
        Access to this site will be restored within an hour. Please try again later.

13:57
        To inaczej miało być, przyjaciele,
        To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
        Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
        Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
        Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
        Królowie banków, fabryk, hut
        Tym mocni są, że każdy kradnie
        Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• fteo
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2003.05
          • 1139

14:13
          mnie się otwiera normalnie - tak samo, jak wcześniej
          http://lotnictwo.net.pl/
          http://www.flightradar24.com/
          http://www.airshow.sp.mil.pl/

Comment

• Marusia
            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
            🍼🍼
            • 2001.02
            • 20221

Mi się też otwiera normalnie. Jeśli będziesz na giełdzie w Żywcu to mam dla Ciebie 3 dwukolorowe podstawki, jakich nie masz na stronie
            www.warsztatpiwowarski.pl
            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ergie
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.05
              • 1041

Slado faktycznie "menu" za bardzo daje po oczach, a ikonki się robią tylko coś nic sensownego nie może się urodzić.
              A zawartość jest faktycznie marna ale to do wersji testowej wystarcza.

Marusiu w Żywcu niestety nie będę .
              A podstaweczki chętnie przyjmę jeśli faktycznie ich nie mam.
              Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.

Comment

• pieczarek
                • 2001.06
                • 5011

U mnie też normalnie.
                Coś niewielki masz wybór żywieckich krakowiaczków. Nawet, ja który nie zbieram podstawek mam dwa żywczyki do wzbogacenia Twojej kolekcji. Oprócz tego mam cztery niemieckie wafle z jednokolorowymi nadrukami: Steffens Pilsner, Maisel Diat Pilsner z Bayreuth, Brauerei Hausmann z Lonnerstadt i Michelstadter Rathausbrau.
                Wszystko do odebrania w Żywcu.

Comment

• pieczarek
                  • 2001.06
                  • 5011

I nie przejmuj się za bardzo skromnością kolekcji. Ja zaczynałem od zaledwie kilkudziesięciu wiader porcelanek. Potem poszło z górki. Jeśli będziesz pamiętał o innych, oni też będą o Tobie pamiętali. Oprócz tego co wygrzebałem z ziemi, to 90% moich zbiorów porcelanek i metalowych otwieraczy to prezenty, wymiana.
                  Przypuszczam, że wkrótce będziesz przeżywał problemy wszystkich kolekcjonerów: gdzie to wszystko pomieścić, co wyłączyć ze zbiorów.

Comment

• grzeber
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🥛🥛🥛
                    • 2002.05
                    • 2897

U mnie wszystko się otwiera bez problemu. Strona przejrzysta i przyjemna dla oka.
                    Jak przeszukam moje pudła z waflami to może coś dla Ciebie się znajdzie. Polecam jednak odwiedzanie giełd birofilistycznych tam dobierzesz masę wzorów do swojej kolekcji.

Uważam, że dość ciekawie określiłeś zwój obszar zbieractwa.
                    pozdrawiam
                    www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Andi
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.07
                      • 1915

Poprzez Link podany przez Ciebie nie dziala Nic ale przez Podany ponizej mozna wejsc na Twoja strone
                      Strona zapowiada sie dobrze i nie trac nadziei
                      To pierwszy krok zeby wejsc na szerokie wody swiata kolekcjonerskiego
                      nastepnie juz jest tak jak pieczarek napisal-Gieldy ,wymiany ,prezety itp itd.
                      Szkoda ze nie bedzie Ciebie w zywcu bo mam zamiar zabrac ze soba ok 5000 Podstawek ktörych nie zbieram a chetnie zamienie na cos innego
                      Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• Marusia
                        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Andi napisał(a)
                        Szkoda ze nie bedzie Ciebie w zywcu bo mam zamiar zabrac ze soba ok 5000 Podstawek ktörych nie zbieram a chetnie zamienie na cos innego
                        No, Ergie, może jednak się jeszcze zastanów nad tym Żywcem

W końcu daleko nie masz!
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• zirel
                          Gość
                          • 2004.05
                          • 60

Jak dla mnie to przydaloby sie jeszcze slowo wstepu na stronie glownej,ale ogolnie zapowiada sie dobrze.

Comment

• Andi
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.07
                            • 1915

zirel napisał(a)
                            Jak dla mnie to przydaloby sie jeszcze slowo wstepu na stronie glownej,ale ogolnie zapowiada sie dobrze.
                            Z mojego doswiadczenia tak czy tak nikt tego nie czyta -najwazniejsze ze swoja kolekcje a nawet tylko to co masz do wymiany zareprezentujesz.
                            Z moich doswiadczen wiem ze pomimo na mojej stronie sa rözne dasne typu O Mnie,Podziekoowania itp itd to nikt nie zwröcil uwagi ze wlasnie tam jest podany möj adres i kazdy zada jego podanie.
                            A wiec szkoda na zawracanie glowy najwazniejsze ze sa podane Podstawki ktöre masz do wymiany
                            Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• ergie
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.05
                              • 1041

Wybierałem się na giełdę do dzisiejszego ranka, ale przyszedł pan listonosz i się okazało że w tym samym czasie mam być w Stolycy

Andi te podstawki nie są do wymiany, ale chyba to jest dobry pomysł żeby zaznaczyć na stronie dublety. Wtedy pewnie oglądalność strony wzrośnie, a resztę podstawek na wymianę wrzucę kiedyś tam na tutejszą giełdę
                              Ostatnia zmiana dokonana przez ergie; 2004-06-07, 18:43.

Comment

Przetwarzanie...
                              X