Moja piwna strona www

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

ergie napisał(a)
    Wybierałem się na giełdę do dzisiejszego ranka, ale przyszedł pan listonosz i się okazało że w tym samym czasie mam być w Stolycy
    No to widocznie tam jest lepsze Towarzystwo dla ciebie niz w Zywcu.albo sie na tej imprezie lepiej dorobisz ale jezeli chodzi o Zeczy piwne to Watpie
    No cöz czasem lepiej jak przybedzie kilka tysiecy na Koncie niz jakby sie mialo spotkac z Takimi nudnymi kolekcjonerami z FORUM
    Wybör zalezy od Ciebie
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• ergie
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 1041

Andi to jest chwyt poniżej pasa.
      Ale dla zaspokojenia Twojej Ciekawości to Ci powiem, że na wyjeździe do Stolycy tylko stracę (bilet w dwie strony, jakiś obiad) ale niestety samym piwem i strażackimi sikawkami człowiek nie żyje
      Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
      ------------------------------------------------------------------
      Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• Andi
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.07
        • 1915

Ty mi nie musisz möwic co jest chwytem ponizej pasa
        bedac raz w Zywcu juz sobie zarezerwowalem do konca Zycia termin na urlop w Czerwcu
        pomimo tego ze mam 1100 km to nie zaluje niczego
        Atmosfery Gieldy nie mozna opisac-A jak sie raz spotkasz z Forumowa Bracia to cos innego bedzie dla ciebie mniej wazne.
        Ale jak juz pisalem to Twöj wybör
        Ja bym sobie nie darowal i pomimo ze nie licze na zadne nowe zdobycze w mojej kolekcji to mi wystarczy jak zobacze nasze najpiekniejsze forumowe panie i z nimi zamienie kilka slöw a z reszta wypije kilka piwek

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Andi napisał(a)
          Ty mi nie musisz möwic co jest chwytem ponizej pasa
          bedac raz w Zywcu juz sobie zarezerwowalem do konca Zycia termin na urlop w Czerwcu
          No Andi, swięte słowa, ja też jestem uzależniona - co roku coś mi wypada - w tym roku u moich rodziców na grillu będzie gościła pewna znana osobistośc, z którą - choćby z racji zawodowych - wartałoby mi się napić piwa - ale giełdy nie odpuszczę
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Andi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.07
            • 1915

Marusia napisał(a)
            No Andi, swięte słowa, ja też jestem uzależniona - co roku coś mi wypada - w tym roku u moich rodziców na grillu będzie gościła pewna znana osobistośc, z którą - choćby z racji zawodowych - wartałoby mi się napić piwa - ale giełdy nie odpuszczę

I tak ma byc i Zywiec musi przejsc do Historii
            jezeli nawet nasza Marusia rezygnuje z imprezy rodzinnej to juz nie widze zeby byla inna przyczyna opuszczenia gieldy w Zywcu chyba ze przeczytamy ze ten a ten juz nie jest wsröd nas a byloby szkoda

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Z tego drugiego adresu otwiera się.

Szlachetnie prosty pomysł strony wejściowej, żółty trochę wali w gałki, możnaby go stonować. Reszta może być.

szczegóły:
              1. Wafel Kaiser (prawa dolna strona Niemiec) to Austria.
              2. literówki na głównej stronie

Comment

• YouPeter
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.05
                • 2379

fffff

Stronka ładna a przedewszystkim czytelna. Myślę, że jak dojdzie jeszcze kilka rzeczy do tych działów, które nie są zapełnione to będzie nieźle.

P.S. Popraw w dziale poszukuję "Zjęcia" na zdięcia
                Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• ergie
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2004.05
                  • 1041

Szperając w necie trafiłem na kilka zagranicznych stron piwnych i widzę, że jeszcze wieeeeeeeeeeeeeeeeeeele mam do zrobienia
                  Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.

Comment

• CarlBerg
                    Kapitan Lagerowej Marynarki
                    • 2003.09
                    • 968

Erguś, a jak już naumiesz się robić wyborne strony piwne, będę pierwszy w kolejce - wykonasz stronkę dla Mikrobrowaru "Siódemka"
                    Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
                    Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"

Comment

• ergie
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.05
                      • 1041

CarlBerg napisał(a)
                      Erguś, a jak już naumiesz się robić wyborne strony piwne, będę pierwszy w kolejce - wykonasz stronkę dla Mikrobrowaru "Siódemka"
                      CB jak będziesz chciał to zrobię Ci też etykietę i podstawkę tylko pod jednym warunkiem.

Piwo ze "Siódemki" musi się nazywać ze strażacka

np Niebiańska Gaśnica

Comment

• becik
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛
                        • 2002.07
                        • 14999

Ergie, początki sa zawsze początkami ale mierzysz w samą 10, brawo, nie ukrywam tez, ze rodzaj kolekcji i jej specyfikacja jest bardzo interesująca,
                        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• CarlBerg
                          • 2003.09
                          • 968

ergie napisał(a)
                          CB jak będziesz chciał to zrobię Ci też etykietę i podstawkę tylko pod jednym warunkiem. Piwo ze "Siódemki" musi się nazywać ze strażacka np Niebiańska Gaśnica
                          A moze po strażacku i troszkę po góralsku - Wielka Sikawa ?
                          Piwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
                          Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"

Comment

• slado
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.07
                            • 1072

Oj, ale nie masz żadnego dokumentu pod nazwą "index.*"
                            dając adres http://www.geocities.com/ergie123/piwo/ otrzymuje się liste plików.
                            Zrób jakiś startowy dokument.

Comment

• Andrewbrw
                              • 2004.03
                              • 932

No rzeczywiście, zgadza się... ale myślę że jak na wersję beta to strona jest godna pochwał, tylko czekać jak Ergie weżmie się do roboty
                              TWOJE ZDROWIE! ( Gobinem z Viflinga)

Comment

• marcopolok
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.10
                                • 2334

CarlBerg napisał(a)
                                A moze po strażacku i troszkę po góralsku - Wielka Sikawa ?
                                "....idzie dysc, idzie dysc, idzieee sikawica......"

co do strony, zgadzam się z Andim że czołówki i tak nikt nie czyta - Wazna jest zawartość kolekcjonerska i czytelna nawigacja po zbiorze
                                Co do metodologii to wypada tylko pozazdrościć takiego sprecyzowania.
                                Kolekcja bedzie klarowna a motyw "parki" daje praktycznie nieograniczone możliwości w dobieraniu eksponatów.

ps. nie będę gorszy od poprzedników i tez zarezerwuję kilka wafli

Marco
                                Ostatnia zmiana dokonana przez marcopolok; 2004-06-07, 22:04.
                                bez brody...

Comment

Przetwarzanie...
                                X