Tłucze mi się po głowie pewien pomysł (a nawet dwa), ale zanim zacznę o nim mówić chciałbym wiedzieć ilu nas tu jest? Prosiłbym więc o ujawnienie się kolekcjonerów i zbieraczy podstawek pod piwo z Krakowa i okolic (tak do 50-100 km). Jeśli to możliwe prosiłbym też o podanie ewentualnej tematyki kolekcji.
Waflarze z Krakowa i okolic
Collapse
X
-
Bahtolku!
ergie chyba po pierwszym razie zrozumiałWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
może to czkawka
a wracając do tematu , nie wiem ile w km z Cieszyna do Krakowa,ale będzie coś koło 100
No i do 1918 roku obydwa miasta znajdowały się w tym samym cesarstwie więć jako byłego krajana proszę mnie również doliczyć.
Zbieram wafle - polskie, zagraniczne , nie omijam Niemiec i Austrii.
Comment
-
-
bahtol napisał(a)
Nie chce się koledze grzebać po profilach
To ja pierwszy. Zbieram wafle - głównie polskie, ale zagraniczne też, omijam Niemcy i Austrię.
Tak sobie myślę, że poczekam na wpisy do poniedziałku wtorku i zobaczę jaki będzie efekt tej małej sondyLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Jak Ci nie przeszkadza ciut, ciut większa odległość jak 100 km to się zgłaszam
polskie i czeskie wafelki.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No ja mam też do Krakowa niedaleko ...
Zbieram podstawki polskie i zagraniczne ( Europa wybiórczo )
Comment
-
-
Odp: Waflarze z Krakowa i okolic
[QUOTE]ergie napisał(a) zbieraczy podstawek pod piwo z Krakowa i okolic (tak do 50-100 km).
A jakie to są piwa z Krakowa i okolic ???
No dobra, wiem o co chodzi : Sosnowiec to chyba nie dalej jak 80 km ?
Podstawki zbiera mój syn( 14 lat ), ma już ich trochę, z Polski i zagranicy. Jest to jednak zbieranina wszystkiego co wpadnie w ręce i z dużą ilością dubletów.
Comment
-
Comment