pomozcie mi to zidentyfikowac.cienka tekturka,awers lakierowany,rewers pusty.wyglada na wafelek,co o tym myslicie????????????
co to jest???????
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Za bronka nie ręczę czy jest jadalny. Jeżeli chodzi o wysyłkę to trzeba doliczyć 14 zeta, albo 3 eurosporty, albo 100 ukraińskich wiewiórek (hrywien). Dolków nie przyjmuję. Chętnych zapraszam na PW. Zapisy do zakończenia łykendu.4 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-01-23, 12:29 -
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...-
Channel: Czechy
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Viking Malt toto oferuje pod nazwą handlową "Sprau" jako dodatek do zasypu mający znacznie podkreślić i uwypuklić aromaty i smaki chmielowe.
To takie ziarna wielkości grochu, przyjeżdżają w postaci nieco złamanej. Są dość twarde. Trzeba ześrutować i pomęczyć...-
Channel: Surowce
2025-02-13, 18:23 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment