Mam, moim zdaniem ciekawą, puszkę na butelkę piwa Amstel.
Zbierajcie puszki !!!
Collapse
X
-
Wakacje w trakcie , a to się łączy z wyjazdami w ciekawe miejsca, więc jeśli przywieziecie jakieś puszki z piwa, nie wyrzucajcie przypadkiem, ja sie nimi chętnie zajmę.... zawsze się coś znajdzie na wymianę!!Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
Related Topics
Collapse
-
Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...-
-
-
Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
-
Channel: Czechy
-
-
Witam
Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...-
-
-
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...-
Channel: Austria
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment