Zbierajcie puszki !!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zmora
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.01
    • 21

Mam, moim zdaniem ciekawą, puszkę na butelkę piwa Amstel.

Comment

• kruger_nr1
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🍼
      • 2005.11
      • 802

Wakacje w trakcie , a to się łączy z wyjazdami w ciekawe miejsca, więc jeśli przywieziecie jakieś puszki z piwa, nie wyrzucajcie przypadkiem, ja sie nimi chętnie zajmę.... zawsze się coś znajdzie na wymianę!!
      Kolekcja puszek piwnych:
      http://puszkikrugera.web-album.org/

Comment

Related Topics

Collapse

• Wawo
        Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
        Wawo
        Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
        2020-10-29, 16:20
      • sam84
        Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
        sam84
        Dzień dobry.
        Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
        2023-01-13, 18:12
      • dadek
        Czechy, Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
        dadek
        Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
        2021-12-20, 01:37
      • Jaro03
        Puszki
        Jaro03
        Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
        Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
        2019-08-07, 17:19
      • dadek
        Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
        dadek
        30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
        Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
        2024-05-23, 23:56
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...