Ile kosztują kapsle?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgrredek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.10
    • 315

Ile kosztują kapsle?

Pytanie to zadałem przy okazji innego tematu, ale nie dostałem odpowiedzi, więc pytam osobno i wprost. Interesuje mnie jak wielka jest różnica w cenie kapsli z szatą graficzną i zwykłych blaszanych, skoro niektóre browary decydują się na te drugie, pragnąc, jak się domyślam, zminimalizować koszty.
    www.collections.pl
    Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6059

myślę że na tą kwestię odpowiedź znają raczej wytwornie kapsli niż Forumowicze. Proponuje właśnie tam zaadresować to pytanie.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• zgrredek
      Porucznik Browarny Tester
      • 2002.10
      • 315

Czy to znaczy, że nie mamy swojej ,,wtyczki" w żadnym browarze?
      www.collections.pl
      Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Ukraina, Użgorod, Wierchowińska 38, Pivovarnia Yuber
        bastion
        Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.

Browar jest...
        2024-04-25, 21:48
      • pebejot
        Meksyk, Mexico City, Orizaba 163, La Graciela Taller de Cerveza
        pebejot
        Jeden z najdziwniejszych minibrowarów w jakich byłem.
        Znajduje się przy ul. Orizaba 163 w bogatej dzielnicy Mexico City pełnej modnych barów, restauracji z wyższej półki, miejsc spotkań nieco wyrośniętej bananowej młodzieży.
        Klientela minibrowaru to właśnie w przeważającej...
        2018-12-10, 10:10
      • bastion
        Estonia, Narva, Hariduse 5, Narva Pruulikoda [Bez wyszynku]
        bastion
        Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
        2024-09-29, 20:09
      • abernacka
        Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
        abernacka
        Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
        2024-03-16, 21:12
      • pebejot
        Rumunia, Bukareszt, Strada Domnița Anastasia 4, Ironic Beer
        pebejot
        Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
        Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
        Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
        Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...
        2023-12-23, 12:50
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...