Pytanie to zadałem przy okazji innego tematu, ale nie dostałem odpowiedzi, więc pytam osobno i wprost. Interesuje mnie jak wielka jest różnica w cenie kapsli z szatą graficzną i zwykłych blaszanych, skoro niektóre browary decydują się na te drugie, pragnąc, jak się domyślam, zminimalizować koszty.
Ile kosztują kapsle?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
myślę że na tą kwestię odpowiedź znają raczej wytwornie kapsli niż Forumowicze. Proponuje właśnie tam zaadresować to pytanie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Czy to znaczy, że nie mamy swojej ,,wtyczki" w żadnym browarze?www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
Related Topics
Collapse
-
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
Browar jest...-
Channel: Ukraina
-
-
Jeden z najdziwniejszych minibrowarów w jakich byłem.
Znajduje się przy ul. Orizaba 163 w bogatej dzielnicy Mexico City pełnej modnych barów, restauracji z wyższej półki, miejsc spotkań nieco wyrośniętej bananowej młodzieży.
Klientela minibrowaru to właśnie w przeważającej...-
Channel: Meksyk
2018-12-10, 10:10 -
-
Narva ze względu na pięknie położony nad rzeką o tej samej nazwie zamek, jest jednym z nielicznych turystycznych celów w Estonii. Samo miasto bardzo przeciętne, ale kiedy pozna się jego dzieje podczas ostatniej wojny, można zrozumieć dlaczego tak jest. Do tego dochodzi fakt, że języka estońskiego...
-
Channel: Estonia
-
-
Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
-
Channel: Pomorskie
-
-
Nowy browar restauracyjny w centrum Bukaresztu, założony w 2022 roku.
Z głównego dworca kolejowego można dojechać bezpośrednio trolejbusem linii 55.
Wielkopowierzchniowy lokal wygląda jak zaanektowany salon meblowy lub galeria sztuki.
Wewnątrz hipsterstwo ciężko gatunkowe,...-
Channel: Rumunia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment