Przeglądając podstawki w dziale kolekcjonerskim zauważyłem, że niektóre wzory pojawiają się dwukrotnie. Dokładnie chodzi mi o Tatrę, która pojawia się i jako podstawka z Żywca, i jako podstawka z Leżajska. Ta podstawka i ta to chyba to samo, z pozostałymi dwoma z Tatry jest tak samo. Z tego co wiem, i z tego co pokazuje wyszukiwarka piw to Tatrę waży Leżajsk, a nie żywiec, więc podstawki Tatry w Żywcu to chyba niezbyt pasują. Co wy o tym sądzicie???
Sztuczny tłok w dziale kolekcjonerskim
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Może ktoś wie gdzie przypiąć tą podstawkę.Do browaru z awersu czy rewersu ew.na odwrót.Dzięki
Nigdzie nie mogę jej znaleźć.2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
-
Zamienię poniższą podstawkę, na wafel PW z Wrocławia, jakąś polską przedwojnę lub ciekawą, polską podstawkę powojenną.
Ewentualne oferty na priv.
Wymiar około 185x185mm, rewers zabrudzony co widać na fotce. Na życzenie mogę podesłać dokładniejsze skany...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2019-06-17, 19:10 -
-
Browar z Limburgii (belgijskiej), który wcześniej używał nazwy Sint Jozef
Mandarynkowa IPA, 5,7% alk., 60 IBU
https://brouwerijcornelissen.be/en/beers/king-mule/
Aromat - bardziej jak wit niż IPA, choć w składzie tylko słód jęczmienny - słodkie owoce (mandarynka,...-
Channel: Belgia
-
-
Cido Grupa związana z Royal Unibrew, nie wiem czy warzą piwa w tym samym miejscu co kiedyś. W każdym razie na ecie jako producent występuje Cido Grupa.
Ekstr. 12,25%
5,8% alk.
Aromat - karmel, nieco zleżałych owoców, chmielu w aromacie nie wyczułem...-
Channel: Łotwa
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment