Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Paco
Wyświetlenie odpowiedzi
ciekawa aukcja na ebay
Collapse
X
-
Mamy chyba rekord ...
... i dobrze - miło jest mieć poczucie, że nasze hobby przez wielu ignorantów wyśmiewane i lekceważone ma się całkiem nieźle i rozwija się z dobrym kierunku. Oprócz niewątpliwych, niemierzalnych wartości posiada jeszcze niemałą wartość wymierną - przemawiającą chyba bardziej dobitnie do tych wszystkich ignorantów - może dzięki temu trochę ich uciszy
Zawsze byłem zdania, że jeśli tylko kogoś na to stać, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby to kupić - mam szczerą nadzieję, że trafiła do polskiej kolekcji - gratulacje dla nabywcy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Paco Wyświetlenie odpowiedziChyba coś ciekawego Browar Parowy w Radomiu
Comment
-
-
Bez napinki, ale kiedyś tam kolekcjoner podstawek był strasznie zdziwiony na tym forum ,że za kapsel można zapłacić bodajże 3700 PLN.Hmm,a czy za podstawkę można zapłacić więcej?Z tego linku wynika ,że można.Niestety,dobre rzeczy kosztują.I nie dziwi już nic
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seba_gliwice Wyświetlenie odpowiedzimam szczerą nadzieję, że trafiła do polskiej kolekcji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziBez napinki, ale kiedyś tam kolekcjoner podstawek był strasznie zdziwiony na tym forum ,że za kapsel można zapłacić bodajże 3700 PLN.Hmm,a czy za podstawkę można zapłacić więcej?Z tego linku wynika ,że można.Niestety,dobre rzeczy kosztują.I nie dziwi już nic
Wygląda na to, że to jedna z najdroższych polskich podstawek. No no, ciekawe za ile poszedł by dekiel PW z Wilna lub Lwowa?Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziMam nadzieję, że to nie ja powiedziałem. Inna sprawa to czy ten kapsel był w tak pięknym stanie i tak rzadki jak ten dekiel
Wygląda na to, że to jedna z najdroższych polskich podstawek. No no, ciekawe za ile poszedł by dekiel PW z Wilna lub Lwowa?
Mnie osobiście najbardziej cieszy fakt ,że to co polskie : kapsle,podstawki czy etykiety wracają do Polski i cieszą oko i duszę polskiego kolekcjonera.Gratulacje dla nabywcy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziJakby kapsel nie był tak rzadki,to pewnie byłby tańszy.
Mnie osobiście najbardziej cieszy fakt ,że to co polskie : kapsle,podstawki czy etykiety wracają do Polski i cieszą oko i duszę polskiego kolekcjonera.Gratulacje dla nabywcy
Pozostaje tylko taka duma kolekcjonerskonarodowa, że jest, znaczy będzie, na naszej Polskiej Ziemi. Wyrwany z rąk okupanta.
I będziemy mogli się wreszcie do niego (tego dekla) przytulić, powąchać a nawet polizać.
No rozmarzyłem się i mnie trochę poniosło. Raczej tylko jedna osoba to zrobiZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Radzę tylko kupującemu dobrze się zabezpieczyć i ubezpieczyć przesyłkę.
Bo właśnie mam taki problem z naszymi sąsiadami zza Odry i systemem PayPal.
Ani przesyłki ani pieniędzyZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziRadzę tylko kupującemu dobrze się zabezpieczyć i ubezpieczyć przesyłkę.
Bo właśnie mam taki problem z naszymi sąsiadami zza Odry i systemem PayPal.
Ani przesyłki ani pieniędzy
Skorzystaj z opcji resolve a problem jeszcze mi się nie zdarzyło aby w przypadku jakiś problemów z dostarczeniem przesyłki był stratny finansowo zawsze pozostawał jedynie żal że nie ma nowej radości w zbiorze
Comment
-
-
Wczoraj dostałem pod choinkę prezent w postaci zwrotu pieniędzy z systemu PayPal.
Dobre i to, choć taki niedosyt zostaje i szkoda mi tego dekla, którego nie otrzymałem.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Paco Wyświetlenie odpowiedziInteresująca sztuka, podstawka Stobbe-Bräu Tiegenhof sprzedana za 292 EUR http://www.ebay.de/itm/Vk-Bd-Polen-P...torefresh=true
Comment
-
-
Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment