No to świetnie, przynajmniej jakaś etykieta z tego, jak widać jednak "obecnie" polskiego browaru jest znana, karta z etykietami została sprzedana za 1232 euro
ciekawa aukcja na ebay
Collapse
X
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Etykiety przepiękne , górnopółkowe. Cena bardzo wysoka ale mysle że biorąc pod uwagę ceny innych etykiet , przeważnie mniej atrakcyjnych - warta ich.
Szkoda że nie zostaną w kraju z którego pochodzą ale przynajmniej pójdą do kolekcjonera z kraju w którym obecnie znajdują się te ziemie. Zawsze lepszy od tego z którego wywędrowały właśniePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Niestety to nie jest browar w Sejnach, nie znalazłem go od razu bo wpisywałem błędne nazwisko w wyszukiwarce mojego Katalogu (Brahmson), poprawny browar to:
ŁOSIEWICZE ob. Białoruś (Jeziory)
* Browar – wł. Mendel Bramsohn -1888/9/90/2/3
* Browar – wł. Wolf Bramsohn -1895/7/9/1902/11/3/22/6/7
* Browar – wł. Ch. Bramsohn -1926/7
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leonpraga Wyświetlenie odpowiedziNiestety to nie jest browar w Sejnach, nie znalazłem go od razu bo wpisywałem błędne nazwisko w wyszukiwarce mojego Katalogu (Brahmson), poprawny browar to:
ŁOSIEWICZE ob. Białoruś (Jeziory)
* Browar – wł. Mendel Bramsohn -1888/9/90/2/3
* Browar – wł. Wolf Bramsohn -1895/7/9/1902/11/3/22/6/7
* Browar – wł. Ch. Bramsohn -1926/7
Comment
-
-
Czy opłaci się kupować na ebayZbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziPozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Do kolekcji opłaca się kupować, a na handel to już nie zawsze. Mam jednak nadzieję, że Jurchod na tym nie zarobi i zaprzestanie robić biznesy na rodzimych kolekcjonerach.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
To było pytanie czy się opłaci kupować na ebay a jeżeli pijesz do moich aukcji to proszę bardzo
Sam za ten otwieracz dałem jakiś rok temu ponad 200 złotych. Na ebay nie sprzedaję tylko na allegro. A otwieracza nie trzeba było kupować. Może ty przedstawisz swoje aukcje?Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziDo kolekcji opłaca się kupować, a na handel to już nie zawsze. Mam jednak nadzieję, że Jurchod na tym nie zarobi i zaprzestanie robić biznesy na rodzimych kolekcjonerach.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smes Wyświetlenie odpowiedziTo było pytanie czy się opłaci kupować na ebay a jeżeli pijesz do moich aukcji to proszę bardzo
Sam za ten otwieracz dałem jakiś rok temu ponad 200 złotych. Na ebay nie sprzedaję tylko na allegro. A otwieracza nie trzeba było kupować. Może ty przedstawisz swoje aukcje?
Comment
-
-
W takim razie zapraszam Cię do "Ciekawa aukcja na allegro"Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Swojego czasu dodałem do kolekcjonerstwa model ciężarówki z browaru Żywiec (dzisiaj po nabytych tutaj doświadczeniach już bym tego nie zrobił).
Ten sam model oraz kilka innych (Kiper, Lech, Bosman, Reds x2) pojawiły się teraz na ebay po 4,99 ojro.
Comment
-
-
piękna sztuka, może ktoś jeszcze zdąży i go odkupi Kufel ELBINGGrunt to się nie przejmować, piwo pić i obserwować
zbieram ELBING
wymiana--> http://picasaweb.google.com/PacoElbl
Comment
-
Comment