ciekawa aukcja na ebay
Collapse
X
-
Solfernus bierz sprawy w swoje ręce masz 5 dubletów wystaw na allegro i ebay w cenie jaka powinna być jak się sprzedadzą zamów kolejne miej litość i wypełnij tą niszę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny Wyświetlenie odpowiedziSolfernus bierz sprawy w swoje ręce masz 5 dubletów wystaw na allegro i ebay w cenie jaka powinna być jak się sprzedadzą zamów kolejne miej litość i wypełnij tą niszę
Przede wszystkim na ebay.usaZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Last edited by smes; 2014-02-20, 02:45.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Przez kilka dni wystawione były ze startówką 200 euro. Gdy sprzedawca zauważył że nie zanosi się na kliknięcie dał Kup-Teresę. Chyba z takimi cenami pozostaną nadal u niego choć może ktoś się odważy jeszcze...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Widocznie największe tuzy podstawkowe maja już te dekle w kolekcji.
A za powiedzmy 50 euro to chętnie sam bym się nimi zaopiekowałZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
-
-
O jeżu kolczasty... Ma ktoś pożyczyć 300 euro? Oddam w przyszłym życiu... A tak na poważnie to zajefajna podkładka... Ale bym ją przytulił...Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Jest BAAARDZO ładna. Ale nikt tyle nie da. A już niedługo mam nadzieję ten i sprzedawca wyżej opisywanych dekli jednak stukną się w głowę i opuszczą cenę dla nas maluczkich nie pobierających wypłaty w jewro. Podejrzewam, że najwięksi nasi zbieracze już je mają bo inaczej już by ich nie byłoZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziAle nikt tyle nie da.
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus Wyświetlenie odpowiedziJest BAAARDZO ładna. Ale nikt tyle nie da. A już niedługo mam nadzieję ten i sprzedawca wyżej opisywanych dekli jednak stukną się w głowę i opuszczą cenę dla nas maluczkich nie pobierających wypłaty w jewro. Podejrzewam, że najwięksi nasi zbieracze już je mają bo inaczej już by ich nie byłoZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika genea Wyświetlenie odpowiedziGdyby moja wypłata była odpowiednio wysoka to nawet nie musiałaby być w jewro. najważniejsze, że stac by mnie było na kupno tej podkładki i innych
I na koniec by nie było pesymistycznie WYGRAŁEM w ... bez kryptoreklamy kiedyś było: ".... .... buduje obiekty, sportowe również" całe 24 PLN.
Więc w dalszym ciągu mnie też nie staćZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment