VII Ankieta Kol. Podstawek 2004 (Cooper)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6057

VII Ankieta Kol. Podstawek 2004 (Cooper)

Tradycyjnie zapraszam do udzialu w siodmej juz edycji Ankiety Kolekcjonerow Podstawek Piwnych 2004 w moim skromnym wykonaniu. Nie przewidzialem znaczacych roznic w 100sunku do edycji poprzednich poza drobnymi korektami a wlasciwie roznicami tylko dla twozacego ta ankiete czyli dla samego siebie.
    W tym tygodniu zostaly rozeslane formularze do uczestnikow nie majacych dostepu do netu , ktorzy brali udzial w edycji ubieglorocznej czyli w wersji "papierowej" a teraz ponizej zamieszczam formularze w wersji internetowej. Aktualnie nie mam mozliwosci bezposredniego imiennego rozeslania tych formularzy do w/w osob. Zrobie to jak tylko bedzie to mozliwe - prosze o cierpliwosc a najlepiej pobranie ponizszych plikow. Po sciagnieciu ich na kompa prosze o przeskanowanie ich antywirem gdyz korzystam aktualnie z cyberkafei a tam roznie to bywa... - wiecie o co chodzi
    Niestety nie mam mozliwosci podania aktualnie terminu ukonczenia owej ankiety gdyz mam bardzo slaby dostep do komputera ale obiecac moge iz ankieta ukaze sie na pewno.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
  • Cooper
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6057

Zaraz postaram sie zalaczyc przez kolege Wzmacniacza owe zalaczniki bo cos kucze nie moge zapodac ich z kafejki
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• wzmacniacz
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.06
      • 143

Zgodnie z prośbą kolegi Cooper'a wstawiam załączniki dotyczące ankiety podstawek. Gdyby były problemy z otwarciem lub ściągnieciem któregoś z dokumentów, prosze o kontak na adres: zubero@poczta.onet.pl, podeślę zainteresowanym pliki.
      Attached Files

Comment

• AŃĆKA
        Porucznik Browarny Tester
        • 2003.01
        • 315

Chciałam zapytać , dlaczego w ankiecie brak jest niektórych krajów ...?
        http://www.beercoasters.i15.eu

Comment

• beny
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2001.03
          • 984

bo i tak niewielu je ma kolekcjach i Cooper jeszcze ich nie zapamiętał
          :-)

Dopisz i po krzyku
          Z piwnym pozdrowieniem
          Radosław Kwiecień

http://npn.mybrute.com/ - skop mi tyłek :P

Comment

• Cooper
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6057

Brakuje 3 krajow z ktorych rzeczywiscie niewielu cos ma
            Po prostu ucielo mi je przekopiowujac tabelki w excellu. Jesli czegos brakuje to zawsze mozna to wpisac w specjalnie do tego zostawionych - wolnych kratkach

Comment

• grzeber
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2002.05
              • 2880

Przy okazji warto przypomnieć, że termin oddania ankiety moja 20 stycznia.

Moja poszła dzisiaj
              pozdrawiam
              www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• TomX
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.09
                • 1035

20 stycznia minął, więc z niecierpliwością oczekuję opublikowania wyników tej ankiety. Ciekawe, czy będę na ostatnim, czy przedostatnim miejscu

Comment

• dzidek1960
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.01
                  • 1548

TomX napisał(a)
                  Ciekawe, czy będę na ostatnim, czy przedostatnim miejscu
                  W ubiegłym roku też tak myślałem i zastanawiałem się czy w ogóle jest sens jej wysyłania. Znalazłem się jednak dość daleko od końca, więc myślę że i w tym roku będzie nie najgorzej. Tobie też życzę więcej optymizmu, a gdyby tak się stało jak prorokujesz to ktoś tę listę musi zamknąć
                  "Ma jednak kraj polski napój warzony
                  z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
                  piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
                  do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
                  mieszkańców, lecz i cudzoziemców
                  wybornym smakiem"
                  Jan Długosz, Historie Piwne
                  Moja strona www w początkowym okresie budowy

Comment

• TomX
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.09
                    • 1035

Szczerze mówiąc to nie obchodzi mnie, na którym będę miejscu, a faktem jest, że do potęg kolekcjonerstwa nie należę Zobaczymy jak będzie.

Comment

• kalifat
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.10
                      • 1168

Z różnych względów, nie miałem możliwości podesłania swojej ankiety, ale chętnie zapoznałbym się z jej wynikami (pewnie jak wielu kolekcjonerów).

Mam zatem pytanie, kiedy będzie można spodziewać się jakiś wyników, gdzie będą dostępne, lub choćby informacje o tym jak wiele ankiet napłynęło (wtedy będzie można samemu wstępnie ocenić Wasz czas konieczny do weryfikacji ankiet).
                      bla bla bla

Comment

• grzeber
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2002.05
                        • 2880

Weryfikacja ankiet jest opóźniona za względu na to, iż szanowny Cooper obecnie przebywa za granica i nie ma dostępu do wszystkich wyników oraz ma ograniczony dostęp do komputera aby je opracowywać.

Najbardziej pesymistyczna wersja ukazania się pełnej ankiety to niestety okolice giełdy żywieckiej czyli czerwiec.
                        pozdrawiam
                        www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• TomX
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.09
                          • 1035

No to se jescze poczekamy... Byle nie zadługo!!!

Comment

• Cooper
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6057

To w 100% prawda co pisze Kolega Grzeber - niestety wszystko wzkazuje ze termin ukazania sie ankiety to czerwiec i pewnie raczej PO gieldzie zywieckiej. No coz - sorry , sorry , sorry Tzw sila wyzsza. Za rok na pewno bedzie lepiej

Comment

• TomX
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.09
                              • 1035

Oby...

Comment

Przetwarzanie...
                              X