Niech Allegro dalej wymyśla bzdury, to napewno straci na tym więcej niż zyska!!! Sami kładą na siebie bata!!! ART - popieram Cię z tym odpaleniem oprogramowania aukcyjnego na Browarze. Świetny pomysł!!!
Piwo to jedyny napój, który może poszczycić się piękną, gęstą pianą.
Minęło już trochę czasu od powstania e-bay, a wciąż są tam PUSTKI. Myślę, że Allegro na tyle się zadomowiło w społeczności internetowej, że ludzie nie będą jak na komendę zmieniać upodobań z powodu powstania "Nowej" aukcji. Podobnie było z Kiermaszem, czy Aukcje24 - choć to była jedna grupa. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Osobiście podoba mi się Allegro i nie zamierzam rezygnować A co do opłat [jak zapodaje temat] to niechsię za często nie zmieniają , ale chyba nie wzrosną (ani nie zmaleją ) z powodu powstania e-bay
czejsc ahumba pozdrowienia z czluchowa. nie denerwuj sie tak ja i tak cie oskrobie na gieldzie wiec co sie denerwujesz... ake fakt nie ma co juz tam siedziec za nie dlugo bedziemy placic za sama rejestracje
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
Comment