zachęcam zatem do wykazania się w temacie Browarowych aukcji:
Nowe opłaty w allegro
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Już po pierwszej zmianie w allegro gdzie trzeba było wnosić opłaty za wystawienie przedmiotu, przeniosłem się na adico ale tam niestety pusto i wróciłem spowrotem na allegro ale teraz będę za bojkotem tylko przypuszczam że wykorzystają to inni , ale niech tam obejdę się bez jakiejś podstawki, co do aukcji na stronach browaru jestem za!!!! nie będę musiał wyszukiwać po innych stronach .Otwierając ulubiony Browar będę miał i pod ręką aukcje.krzych
Dzień bez piwa to stracony dzień.
Comment
-
-
największy problem, to ilość dostępnych aukcji, nie będzie proste, o ile w ogóle możliwe, dotarcie do porównywalnej ilości ofert z Allegro, jeśli się wielu chetnych nie znajdzie. zobaczymy jak sprawa będzie się rozwijać. tymczasem nalegam na udział w dyskusji dot. rozwoju pomysłu browarowych aukcji- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Czekając na inaugurację serwisu aukcyjnego browaru, zarejestrowałem się na serwisie www.adico.pl - ofert może nie tyle co na allegro, ale mają bardzo korzystny cennik, praktycznie brak opłat za wystawianie i brak prowizji od sprzedaży. Przy fantach o niewielkiej wartości - a takimi w dużej większości są birofilia - może to być ciekawa alternatywa.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
sądzę, ze nia ma co sie cieszyć, że jakiś serwis aukcyjny jest bezpłatny, wczesniej czy później opłaty się pojawią, to jest naturalna kolej rzeczy; w sumie takie usługi nie są charytatywne i z czegos sie musza utrzmywać i co najważniejsze - zarabiaćGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Na adico nie wszystko jest bezpłatne - wyróżnianie aukcji i niektóre opcje sa płatne.
Według mnie serwis musi zarabiać, bo wtedy staje się lepszy dla wszystkich - powinny być prowizje od sprzedaży i opłaty za udogodnienia i przywileje ponad standardowe opcje w aukcji.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Podwyżki na allegro ... sami jesteśmy poniekąd sobie winni.
Jak piszą w dzisiejszej wybiórczej w artykule "Podbijanie cen na aukcji" "... Liczymy się z tym, że liczba przedmiotów na aukcjach spadnie do około 200 tys. Ale teraz ludzie wystawiają wszystko, co im przychodzi do głowy, oferują za grosze jakieś drobiazgi - kapsle od piwa, podkładki pod kufle..." czyli my chromoleni kolekcjonerzy bruźdimy na aukcjach i dla naszego dobra - po co zajmujemy się pierdołami - allegro podnosi cene"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Ale ci sie dostało
Nie przejmuj się,po prostu na tym forum obowiązują trochę inne zasady.
I zaglądaj częściej.Będzie nas bytomiaków wiecejLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment